Winnipeg for Ukrainians - chat
-
предоставляю услуги имиграционого адвоката,так же имееться компетентность в любых сложностях моих клиентов и должносных лиц,имиграционое дело,административное и криминальные делах могу помочь в усных вопросах,консультация бесплатная,о выписки чека клиенту от зависимости тяжести дела уже будет идти личный розговор когда вы обратитесь ко мне.
-
Активированный уголь, как по мне, лучше всего. Выздоравливайте.
-
Ха-ха, 5 ошибок в одном предложении;) Обращайтесь!
-
надаю послуги іміграційного адвоката, так само є компетентність у будь-яких складностях моїх клієнтів чи посадових осіб які цікавляться будь яким питаннях, імміграційна справа, адміністративна та кримінальна справа можу допомогти в усних питаннях, консультація безкоштовна, буду рада вас направити на правильний шлях
-
надаю послуги іміграційного адвоката, так само є компетентність у будь-яких складностях моїх клієнтів чи посадових осіб які цікавляться будь яким питаннях, імміграційна справа, адміністративна та кримінальна справа можу допомогти в усних питаннях, консультація безкоштовна, буду рада вас направити на правильний шлях
-
Все одно з помилками. Хай Ваші клієнти українці вичитають Вам текст. Бо поки що Ви - явний бот
-
Жесть. Мне кажется, ничего уже не поделать.
-
Добрий день Сталась така ситуація, купила машину, 2018р. Через 2 тижні виявилось, що проблеми з двигуном і все масло було використано. Поспілкувалась з механіками, вони сказали що проблема в двигуні і його треба міняти. Новий двигун плюс робота це приблизно 4500. Поспілкувалась з продавцем, він звісно ж сказав, що в нього таких проблем не було)) Може хтось стикався з таким? Що можно зробити в такий ситуації?
-
Когда приезжаете в Виннипег?
-
Так
-
Нагадало, схожу ситуацію яку я бачив в Україні, на одном СТО. Коли жіночка теж так приїхала))
-
Если safety новое, то можете обратиться в сервис, который делал техосмотр