Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Жесть. Мне кажется, ничего уже не поделать.
-
Добрий день Сталась така ситуація, купила машину, 2018р. Через 2 тижні виявилось, що проблеми з двигуном і все масло було використано. Поспілкувалась з механіками, вони сказали що проблема в двигуні і його треба міняти. Новий двигун плюс робота це приблизно 4500. Поспілкувалась з продавцем, він звісно ж сказав, що в нього таких проблем не було)) Може хтось стикався з таким? Що можно зробити в такий ситуації?
-
Когда приезжаете в Виннипег?
-
Так
-
Нагадало, схожу ситуацію яку я бачив в Україні, на одном СТО. Коли жіночка теж так приїхала))
-
Если safety новое, то можете обратиться в сервис, который делал техосмотр
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Скажіть йому, що українська мафія вже виїхала за ним. 😁 Хоча стоп. Механіки бачити safety card на машину? І після цього вони сказали, що 4500?
-
chrome-extension://gphandlahdpffmccakmbngmbjnjiiahp/www.mpi.mb.ca/Documents/COIsample.pdf Да, не бачу тут цього. Хоча є перевірка паливної системи та системи подачи палива.
-
Специалиста и магистра