Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт , здається кімната в районі даунтауну , ціна 550 це уже з комунальними. Більш детально в особисті
-
Можливо хтось прилітав в Хамільтон аеропорт і чи там видають work permit ?
-
Работают бесплатно, но только с простыми случаями и низким доходом.
-
Добрый день Если в 2023 я 3 месяца работал в Польше и 9 месяцев в Канаде/ нужно ли в декларации указывать доход в Польше ?
-
Мне в похожем случае сказали, что если я вновь прибывший, то отсчитывать начинают с момента когда я сделал Landing, если до этого не жил в Канаде вообще.
-
Вот кто может делать бесплатно в Norqway или через их же телефонный сервис. cfcstaxes.com/cvitp-eligibility
-
Кто хотел купить курсы от селпип, до 23-го февраля 4:30 рм скидка 50%
-
Если international flight, то да
-
Доброго дня. Плануєте придбати авто, запрошую відвідати Cadillac. Тут є великий вибір хороших авто. В наявності користуванні автомобілі та нові. По всіх питаннях проконсультую. Підберемо саме такий автомобіль який Вам потрібно. Для отримання кредиту вам потрібно перебувати у Канаді більше 5 місяців та працювати мінімум 3 місяці. І саме там я й працюю механіком, тому можу й допомагати з обслуговуванням автомобіля😉 Буду радий допомогти та бути Вам корисним. До зустрічі, Олексій🇺🇦🇨🇦 Jim Gauthier Cadillac +1 (431) 294-0181 2409 Mcphillips St., Winnipeg
-
Привіт, хто знає в якому відділенні ClBC працюють україно або російсько мовні співробітники? Потрібно задати кілька питань на рахунок депозитного рахунку
-
В даун тауне есть украиноговорящая девочка.
-
Юлия зовут. Это в здании где и MPI
-
234 Donald str
-
В даунтауні за адресою 1 Lombard Place працює українець Олег
-
а адресу можна? Теж цікавить, хочу пару питань задати.
-
Киньте ссылку😀
-
Есть целая группа 😀😀
-
Девочки, если есть тут мастера маникюра, напишите в личку, будем дружить)
-
t.me/beatymasterswinni
-
Так, Хамільтон міжнародний аеропорт і там отримують work permit. Але будьте уважні, з Хамільтону до головного аеропорту Pearson , майже 3 часа автобусами з пересадками...
21 Jan 2023, 23:31
155433/186881
about 10 hours ago