Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На якомусь з федерального етапів. Пошукайте в імміграційній групі.
-
*После получения ПР, выдают карту постоянного резидента. Вот она является документом для неограниченного въезда в Канаду. Фактически паспорт иностранного государства становится ненужным при въезде в Канаду. На него в принципе не смотрят.
-
Сколько за 1 занятие?
-
Вы вопрос девушки читали?))
-
CoPR
-
Это скриншот. Что я должна сделать?
-
Добре, дякую.
-
я ніяким чином не вказував вам що робити, я тільки вказав на помилку у написанні статусу. На мою думку це важливо.
-
Ви на приколі? Я пішла в іншу групу, знайшла інформацію про яку питає людина, зробила скріншот, принесла на блюдечку, я ще повинна якимось чином виправляти скріншот? Серйозно?
-
Я вказав на помилку у написанні. Якщо хочете, можете виправити
-
Это скриншот чужого сообщения 😀 я должна его как-то исправить?
-
confirmation of permanent residence (COPR)
-
Ще раз всім дякую. Народ, ми всі зайчики-котики) Намагаємось допомогти один одному. Ми молодці 🤗 Не сваримось, розуміємо один одного і продовжуємо рухатись вперед)
-
Порадьте будь ласка де можна купити нормальні довгі шнукри для кросівок
-
В любом обувном магазине
-
Всем привет, подскажите пожалуйста кто знает . Если ехать с Канады в Европу какие нужны документы? В интернете сейчас есть информация о каком-то ETIAS . Это уже работает или ещё нет?
-
Теж читав і не зрозуміло
-
Добрий вечір, скиньте в приват де можна найти роботу, дякую
-
Добрий вечір. На початку березня заїжаємо в апартаменти. Знаю що і багато хто в цих числах- з'їжає.... Хто що продає/віддає? Накидайте будь ласка в приватні. ( Потрібні меблі на родину з дітьми)
-
Украинцам это нужно или пока что нет?
21 Jan 2023, 23:31
155669/187633
31 minutes ago