Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Гайд буде завтра. Ще треба придбати конверт, а їх два типи. І вартість в кожного різна. Тому вже все закінчу, і напишу. З повагою.
-
Дякую, тепер стало набагато зрозуміліше ❤️
-
Повезло. В мене пані Наталя допомогла, але на пошту відправила мене
-
Шукаю кімнату для своєї мами. Починаючи з березня/квітня/травня - може хто з'їжджає, або шукає собі когось на підселення. Або може теж хтось хоче знімати квартиру, але самому дорого. Нібито адекватна🤭 чистоплотна, не курить, не п'є, чужу їжу не під'їдає. Їй би когось з аналогічними "характеристиками", щоб було комфортно. Бажані райони від west perimeter до самого Polo park. Нижче додам карту
-
Есть сдаються комнаты, отдельные по 550 с человека но раен не очень Селкирк, если интересно могу дать контакты лендлорда
-
Все привет, Кто нибудь знает можно ли найти в Виннипеге локально это ?
-
Є такий багато де, але мені потрібен зі смаком ананасу
-
Бачив щось схоже в алко маркеті у Grant park liquor market. Але 100% не дам
-
Скажите а для MPNP После того заполнил exprece of interests и получил номинацию. Достаточно Reference Letter от работадателя в котором он перечисляет твои обязанности и часы работы или ещё нужно преложить и зарплатнные листы ко всем остальным документам?
-
Я вот тоже не уверен 🤷♂️
-
Маму - я так розумію, чоловік вище відповів на моє оголошення 😅чи я помилилась?
-
Кого её?🤔
-
Нас цікавить так, щоб я могла її по дорозі з дому на роботу і назад підбирати, бо вона не водить і не буде, а так було б їй легше, чим автобусом добиратись