Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Сambrian credit union
-
Доброї ночі! Можливо хтось підкаже якісь хороші сосиски? Бо декілька разів купували і просто було неможливо їсти
-
доброго ранку! спробуйте тут і ви будете щасливі) centralproductsfoods.ca
-
Так
-
Доброго ранку хтось під скаже куди могли Евакуювати машину ?
-
Смотрите знаки рядом, обычно указывается компания занимающаяся именно этой парковкой
-
Harvest
-
Звоните 311 (Winnipeg city parking authority). По номеру машины они должны сказать куда эвакуировали.
-
Доброго дня. Так, ще селять. Нема проблем.
-
Доброго дня . Хтось знає , ще є безкоштовні готелі у Вінніпезі?
-
Дякую вам.
-
Там є ресепшен чи номер телефону? Як я може попасти в готель ? Підкажіть якщо знаєте
-
В аэропорту есть стойка с подсолнухами, там на табличке написаны номера телефонов отелей
-
Дякую 👍
-
Доброго дня, заповнюю аплікацію на ПР по SWM, додав матір як dependant.(вона зараз в Україні, але згодом планую забрати її до Канади) При сплаті за свою аплікацію мені буду потрібно сплатити за одну людину чи за двох? Ще бачив нібито якщо не заповнити анкету на матір не зможу потім її спонсорувати?
-
Вы не можете маму добавить к аппликации. Только жена, дети
-
Для родственников есть отдельная программа для украинцев. Но на сколько я знаю,она действует до октября этого года.
-
Доброго дня. Ще до приїзду у Канаду хтось питав мене про корвалол у пляшках. Ліки я привіз, але оскільки мене вигнали з багатьох чатів по Вінніпегу, то шукаю людину, якій потрібні ці ліки, у такий спосіб. Пишіть у приват, якщо Ви саме ця людина. Всім здоров'я.
-
4,5 години
-
Брал Фидо. 35 кад, 60 Гб
21 Jan 2023, 23:31
156729/187397
27 minutes ago