Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Як же так ?? 😱
-
Это контакты русскоязычных и украино-говорящих менеджеров кто поможет с продажей авто в Winnipeg: ____ Назар @Nazar_justice тг Hyundai ____ Александр Birchwood Honda 🇯🇵 +12049607737 1401 regent ave [email protected] ____ Elshan Alakbarov Dodge Chrysler 🇺🇲 +1 (204) 848-5103 [email protected] ____ Артем Murray Hyundai🇰🇷 1700D Waverley St, R3T 5V7 +1-431-334-6102 [email protected] ____ Юрій Crown Acura🇯🇵 +1 431 293 47 21 1700 Waverley St [email protected] ____ Евгений Vickar Nissan🇯🇵 +1 204 952 58 78 1424 Regent ave. Winnipeg [email protected] ____ Vickar Community Chevrolet 964 Regent Ave West +1 204 698 8015 [email protected] Алексей Блинцов
-
У нас была такая же ситуация, лендлорд вызывал одного электрика , второго электрика, которые так и не нашли причину такого высокого показателя счетчика. У нас показало 2500 КВт. Звонили и говорили с Манитоба хидро , они тоже согласились что это мягко говоря дохрена для 1 бедрум, но помочь ничем не смогли , потому что сказали , что счетчик в порядке. Но за счет пришлось платить в любом случае и просто смириться с этой проблемой. Сейчас счета приходят нормальные и никто за этот скачек ответственности не понес , кроме нас. Так что скорее всего придется и вам смириться
-
Если у вас единый билет до Винни купленный у авиакомпании (например air Canada , west jet, Lufthansa, Condor , а не у какого-нибудь аггрегатора типа kiwi или Expedia) - то никаких проблем. Если задержится с получением ворк пермит, то авиакомпания пересадит вас на следующий доступный рейс
-
Вчора прилетіли. 5 годин на очікування wp. Потім ще 5 на заселення) ще і літак з Лісабоні вилетів на годину пізніше.
-
У вас є показники лічильника на момент заселення і зараз, порівняйте скільки кВт ви намотали за три місяці (чи скільки ви живите там) і скільки кВт вам виставили за три місяці, можливо перших рахунок виставили розрахунково, а не фактично, то в останній ввійшли кВт за попередній місяць. Ми без опалення маємо 800-1000 кВт у місяць це плита електрична, бойлер, світло, та всі домашні електричні прилади.
-
У нас написано Reading type - Actual, тобто це з реальних показів. Але це не можливо. До цього за два місяці було 60$ , а зараз за один 400$ 😫
-
Перші два місяці теж з реальних показників? Ви показники звіряли? Бо я буває передаю 5 числа показники свої, а мені в рахунку приходять інші і теж написано, що реальні показники, хоча я маю скрін які яка передала їм. Тобто вони раніше розрахували електрики ніж я передала показники.
-
Никаких проблем, если вы не явитесь на обратный полет. Более того, можно попытаться поискать единый билет, который будет multi-city , где первые 2-3 участка это то что вам нужно ( например амстердам-торонто-виннипег) и ещё один ,якобы обратный участок только Торонто- Амстердам через два- три месяца . Такой билет может быть даже дешевле чем "туда-обратно".
-
Пишу з особистого досвіду, можливо допоможе, якщо ви подаєте показники лічильників через сайт. Можливо ситуація трошки інша, але все ж таки. Минулого року під час подачі показів лічильник я допустив помилку і вказав одну цифру не вірно, за що використання газу за моїми показами нарахувало мені 2600$. Квитанція по оплаті прийшла того місяця близько 300$. Я заплатив, наступного місяця подав правильні покази, і було нараховано лише 30, так як була переплата. Можливо і у вас подібна ситуація з неправильними показниками, перевірте. І якщо це так, наступного місяця передайте більш точні показники.