Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В готелі до волонтерів запис тут app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Здравствуйте. А как записаться на аппойтмент? Можно позвонить или надо приходить?
-
Привіт всім, шукаю на короткострок кімнату з 13 березня до 15 травня. Працюю. Шукаю спокійний район. Відкритий до пропозицій. Дякую.
-
Онлайн. Ссылку дали выше
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто оплачує воду через CIBC банк, як добавити компанію в застосунку
-
Не знаю как конкретно в CIBC, но во всех банках приблизительно одинаково: Ищите "pay bills" , и там "add payee" Должен быть поиск среди возможных вариантов - что-то вроде city of Winnipeg water/eau
-
Це опшионал, тобто необязательно. Напишите "Иванов" и "за воду"
-
Номер Я знаю, от що написати в перших двох рядках?
-
Это для вашего удобства - обновите это так как вам удобно, чтоб легко запомнить. Или не пишите ничего в nickname
-
Привіт! Підкажіть, чи буде хтось найближчим часом їхати до манітоби з Онтаріо? Дякую!🙏🏻
-
Продаю ігровий ноутбук ‼️ASUS TUF gaming F15 (2023р) Процесор Intel Core i7-12700H з частотою 2,3 ГГц і 16 ГБ оперативної пам’яті DDR4 1 ТБ M.2 PCIe 4.0 NVMe твердотільний накопичувач Дискретна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4060 ємністю 8 ГБ 15,6-дюймовий FHD-дисплей із вихідною роздільною здатністю 1920 x 1080 і частотою оновлення 144 Гц Стан ноутбуку ідеальний, причина продажу терміново потрібні гроші. ЦІНА 1290$cad
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, коли можна реєструватись до CRA після подачі першої налогової декларації?
-
Наверное когда они ее в базу забьют. Но если подаете через бухгалтера возможно это происходит моментально
-
Добрий вечір. Чи мав хтось справу з компанією Автоспектр? (Покупка або оренда авто) цікавлять відгуки про власників.
-
Дякую. Запитаю
-
Питайтеся в ФБ групі "Клуб автолюбителя Вінніпег Манітоба" Там більша ймовірність дізнатися відгуки про цю контору
-
і як? отримали відповідь від IRCC на своє питання, бо мене це також бентежить
-
Источник информации- официальный сайт ircc. А вот то о чем пишете вы, я там не встречал. Как т формулировку "пост quaet". Ее нет.
-
Я не исключаю, что с учетом большого количества украинцев, прибывших по quaet, могут выпустить какие-то дополнительные инструкции. Но, пока их нет
-
Ні, я питала в Service Canada, коли додавала новий ворк перміт. Мені сказали, що дійсні обидва поки не вийде строк на кожному. Новий трошки довший строк наприклад
21 Jan 2023, 23:31
157734/187016
about 8 hours ago