Winnipeg for Ukrainians - chat
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Підкажіть в кого в можна взяти або купити плитку на одну комфорку, потрібно дитині їсти готувати?!🙌 Дуже дякую за відповідь.
-
Value village, thrift store, Goodwill магазини вживаного всього
-
Влада Лихолат, ви написали мені на рахунок плитки, проте мої смс чомусь вам не доставляються.
-
Дякую 🙏🏻
-
Кто нибудь знает рус/укр говорящего человека в школе для вождения ? Хотелось бы подготовиться к экзамену
-
Дивно. Ви перша хто не може мені написати
-
Продається у Freshco на Pembina
-
Може є якийсь любитель риболовлі що знає відповідь. Але спробуйте пошукати на цих ресурсах внизу. Я не знаю чи вже вийшов Manitoba anglers guide для цього року... www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/pubs/fish_wildlife/fish/angling-guide.pdf huntfishmanitoba.ca/go-fishing/
-
Спробуйте спитати в чаті про еміграцію. Там два адміни, що співпрацюють з урядом, можливо підкажуть.
-
Зазвичай одразу. Але комусь не щастить і він попадає в автоматичну перевірку щодо надходження доходів чи якось так воно називається. То тоді тре чекати десь зо три тижні. Потім на адресу готелю, здається, приходить.