Winnipeg for Ukrainians - chat
-
www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/pubs/fish_wildlife/fish/angling-guide.pdf
-
Я не думаю, шо в них кожен рейс затримують на 10 годин, то просто мені так "повезло". Зато квитки дешеві.
-
За останні 3 роки я чи хтось з родини літали з ними раз вісім. Один раз була затримка на 2 години. Один раз скасували рейс ( але попередили за кілька днів, і то було на Canada day і в маленький аеропорт) Коли купуєте у них - під час заказу квитка можна доплатити 10 дол і отримати "страховку" щоб міняти квиток ( звичайно у них квитки не обмінюють і не повертають гроші) Маленький personal item що вміститься під крісло - безкоштовно, за carry-on luggage , checked bag треба доплачувати. Чек-ін треба робити он-лайн , якщо в аеропорту - то доплачувати....
-
Не каждый задерживают, некоторые совсем отменяют )) сэкономьте нервы и время, избегаете эту авиакомпанию
-
Що скажете на рахунок West Jet?
-
В якій саме?
-
Зіткнулися ось тільки що у волк ін клініці
-
Куди можна пожалітися на прояви расизм?
-
А в чому расизм?
-
Тупо відвертається
-
Тут не захотіли розмовляти
-
Зрозумів, бо я був біля поло парку Там не було прояви расизму, але спілкувались ну дуже огидно
-
363 мак грегор
-
Ну тоді да, точно расисти і їх треба на тюрму закрити
-
Було все адекватно поки я не почав розмовляти
-
Це очевидно неадекватна поведінка для персоналу клініки, але на расизм не схоже аж ніяк
-
Зі мною теж не хотіли розмовляти, поки не під учив англійській
-
Сказали расизм, значіть расизм. Чи ви теж расист і покриваєте расистів? 😁
-
Мені не хочеться нікому нічого тут доказувати. У вас є контакти куди можна звернутися ? Чи вам сумно і хочеться поговорити?
-
Так в чем расизм?
21 Jan 2023, 23:31
158253/187456
about an hour ago