Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На ноутбук просто переходник можно
-
manitobahumanrights.ca/complaints/filing.html
-
Хай люди добрі , допоможіть , маю маленьку проблему , тільки приїхав маю лаптопа Asus rok street g15 Але маю вилку європейську , кто знає треба міняти краще адаптера чи можно тільки переходнік до купити ? Чи краще новий адаптер. ?
-
Якщо хтось шукає авто 🚙 Продається Hyundai Elantra 2013 року в відмінному стані, двигун 1.8, коробка автомат, 182 тис. км пробігу, один власник. Сейфті зроблено тиждень тому, клін тайтл. Жодної помилки або запитання по авто. Все життя зберігалась у теплому гаражі та вчасно обслуговувалась. Багато чеків у наявності. Жодної іржі, вмʼятин або подряпин. Салон у прекрасному стані та пахне як новий. Ніякого стороннього звука з підвіски чи мотору, жодних течій, тощо. Ніяких технічних питань чи помилок, все працює як повинно. Два комплекти колес на дисках - зима та літо, обидва в відмінному стані. Диски також як нові. Нові гальма в круг та новий акумулятор. Два комплекти ключів. Мотор дуже економний, масло міняли кожні 7 тисяч. Комплектація дуже гарна: автоматичний люк, всі 4 сидіння з підігрівом та рідний блютуз з мікрофоном для музики та дзвінків. Ціна 8800. По всім питанням та за доп. фото пишіть у ПП. Всім гарного дня.
-
Переходник за 5-10 баксов
-
I’m available for good fun
-
Страховка та що манітоба хелс кард не допомагає з ліками та стоматологом
-
Ростик 300 Stanley str
-
Підскажіть будь ласка хто стикався. Перед виїздом ходила до зубного сказав все добре. Тільки вчора приїхала вночі, вдень почав сильно зуб боліти і сьогодні теж , пю знеболювальні😔Куди звернутись, бо медичну стаховку ще не встигла зробити. Дякую.
-
Добре. Просто куди звернутись? Може є наші зубні лікарі.
-
t.me/winnipegforukrainians/186182 После этой истории Элентру больше никто в этом чате не купит(((
-
Можно в ближайшую клинику к дантисту
-
Підкажіть класний магазин в Вінніпезі де можна купити спортивну одежу взуття аксесуари
-
На скільки я знаю хелс карта не покриває зубного лікаря.Зверніться в цю клініку тут працює українка на рецепції як перекладач з лікарем. 204-504-5040
-
adidas.ca
-
В мене спитали оригінали і переклади
-
Тоже езжу 2024 отличная машина и цена
-
А я езжу и менять не собираюсь, машина нравится)
-
Да есть d Alex Serbinski
-
Marks
21 Jan 2023, 23:31
158282/187456
about an hour ago