Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На burrows Ave та на Main Street
-
Добрый вечір. Якщо діти різної статі, Вам не факт що і двушку здадуть. За законом має бути 3х bdr. Якщо діти однополі то 2bdr - реально але думаю буде дороще,чим 1250. В нас двушка 1638+ вода.
-
Тобто не здадуть двушку? Все здадуть.
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, якою поштою дешевше відправити посилку до України?
-
Так їм і сказали: не здамо, бо діти різностатеві?
-
Є знайомі, у яких різнополі діти 6 і 9років. Отримали три відмови на аренду двушки.
-
Там эксперт вещает 🙂
-
" нажаль, на вашу родину потрібно арендувати 3 кімнатну квартиру. Двокімнатну ми не можемо вам запропонувати"
-
Ещё и кот, дополнительные проблемы
-
То нехай шукають ще. Обовʼязково знайдеться нормальний варіант. Не треба кидатись на першу пропозицію, чи впадати у відчай після відмови
-
Я не відмовляю і не пропоную кидатись на "перше ліпше". Звичайно, треба шукати. Ми знайшли 2шку, хоч і діти різнополі. Але молодшому 2 роки і сказали що спить в кімнаті з батьками. проблем не було. Але і ціна в нас не 1250, як наприклад, хоче автор повідомлення. Просто людина має бути готова до певних складнощів. Ну, а якщо всі зорі в них зійдуться- то щиро буду рада за них!
-
Всім привіт.прилетіла в Вінніпег. 🆘 Прилетіла в Вінніпег з мопсиком, поселили в Fairmont. Немає харчування зовсім, за мопсика вимагають 25 долл за ніч. Я в шоці,не знаю,що робити. Дівчина в аеропорту сказала,що все щ собачкою буде норм, і скрізь ж харчування.
-
Yana maps.app.goo.gl/4rFtMAgcXs2r75hE9?g_st=ic
-
То сказала,що тут pet friendly Ясно, дякую