Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо ви сімʼя , то 1
-
То 2 треба чи 1? ))
-
То може у вас інком не такий малий і вам треба звертатися до платного бухгалтера, або подавати самостійно
-
Так
-
2 працюючих?
-
Hello Хто робив income tax через uccmanitoba Підкажіть Для сім’ї 2є треба брати 1 апоймент або 2?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, хто робив PR разом з кимось? (Подавали всі документи разом як пара/сім'я) чи може хтось розповісти про це? Дуже всім дякую😊
-
Если в конце месячного периода использования карты вы не погасите полностью весь месячный платеж, то вам будут начислять этот процент на всю сумму...
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста какие сайты по поиску работы, самые популярные.
-
Kijiji.ca, indeed.ca, glassdoor.ca, jobillico, job bank
-
Jobbank
-
Спасибо
-
Привіт, отримала щойно лист кур'єром під підпис, спочатку розписалась, а потім вона мені вручила лист, але він виявився не для мене, мабуть для колишніх жильців, що мені робити з ним тепер? Там, мабуть, щось серйозне
-
Если этого человекa точно нет в этом жилье, то напишите return to sender на письме и киньте в почтовый ящик возле отделения canada post
-
Дякую!
-
Добрий вечір! Може хто стикався з схожою ситуацією! при заповнені даних на допомогу (3к ) я вказав не вірний номер войда з банку що можна зробити?
-
globalnews.ca/news/10386750/canada-41-million-population/
-
.... globalnews.ca/news/10386750/canada-41-million-population/
-
Если то правда, то всего лиш через несколько месяцев как население Канады стукнуло 40 миллионов ( в июне 2023 ) ... теперь уже стало 41 миллионов.
21 Jan 2023, 23:31
160251/187489
20 minutes ago