Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здравствуйте, ищу работу сварщиком, может кому-то требуется, или кто-то знает куда требуется. За ранее всем спасибо.
-
Дякую. Сьогодні спробуєм)
-
Підкажіть. Отримав сім карту від волонтерів чатр вже активовану,тому незнаю який там тариф + неможу взнати так як в програмі на телефон цей номер вже був зареєстрований і я не можу повторно вже зареєструватись і створити свій аккаунт,зараз сім картка заблокована,щоб її розблокувати потрібно її поповнити,я незнаю на яку суму поповнити ,щоб розблокувалась карточка підкажіть як взнати свій тариф без дзвоніння до оператора?Як її активувати , щоб не поповнювати на велику суму,так як вона мені потрібна тільки жля вхідних дзвінків і все.
-
Привет Где можно краску для яиц купить ?)
-
Купите себе не залоченую карту с тарифом за 25 баксов в месяц и не иб...те себе мозг
-
Привет. Где можно заказать вкусную пиццу с горгондзолой и грушей? Или с другими нестандартными ингредиентами?
-
www.eventbrite.ca/e/winnipeg-career-fair-and-training-expo-canada-april-3-2024-tickets-661195061227?aff=oddtdtcreator&utm_medium=email&_hsmi=299950197&_hsenc=p2ANqtz--cDQjiHvnUK5Cc1lKQoH-KwjbdkVf-xUFhpSciaZJDS_kuxm9vV0PZCt_s-qynOEesgtqe_wDmD948CagItcr8CjDPjQ&utm_content=299950197&utm_source=hs_email
-
Всем привет. Кто знает фирмы где нужны автомеханики? Буду рад любой информации