Winnipeg for Ukrainians - chat
-
25-27$ в місяць за ван бедрум
-
Если в приложении открыть кредитку и перейти в раздел Details, то там будет пункт Available credit. Это сколько в текущий момент доступно на кредитке денег. Вот собственно этот пункт обновляется моментально.
-
Ааа... Можно так смотреть? "Очень удобно"😁 Только что скинул пару денег, и да, там сразу инфа обновляется. Спасибо, буду знать👍😊
-
Да, спасибо, уже ездили сегодня проверили 😁
-
звіт про доставку має прийти на еmail.
-
Міст експрес
-
Вот на будущее. Easter Monday там не указан, у него какой-то другой статус. Ещё Boxing day и Remembrance day не указаны. Но все гос офисы закрыты
-
Да, я сфоткала )
-
В понедельник тоже будет закрыто
-
Написала Вам в ОП.
-
Є вакансія медичним працівником, по продажі medical supplies! Обовʼязково своє авто, заробітна плата висока
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, подавати заявку на новий перміт для дитини треба зі свого аккаунта чи потрібно робити окремий на дитину? Пробую зі свого і не дає зробити нову заявку.
-
Доброго вечора, я створював окремий на дитину.
-
Дякую
-
Привіт.Мені терміново. Підскажіть будь ласка, може знаєте або у вашому районі приблизно 10 км від Downtown здають квартиру 2 кімнатну чи будинок 1200-1600$, у нас в готелі залишається 2 тижня, а потім нікого не хочемо просити. Документи з роботи, гроші на рахунку для,заповнення,все є. Просто ніяк неможу знайти, в маркетплейсі то довго то взагалі не відписують. Дякую .
-
Щось не дуже пока розумію як це працює. Попробую. Дякую.
-
Проще проехаться по тем районам где хотите жить и посмотреть на комплексы. Почти всегда есть номер менеджера. У него уже можно узнать о доступности необходимой квартиры
-
Дякую всім. Зараз думаю, трохи легше буде шукати. Якщо квартира вже вільна то нас з зразу після заповнення договору зможуть посилити, якщо все підтвердять?
-
Так, на сайтах теж бувають номера менеджерів окремих будинків
-
Главное звоните, на почту не всегда отвечают
21 Jan 2023, 23:31
160570/186881
about an hour ago