Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А як його робити, в Дії?
-
В налаштуваннях є дія.підпис, створити. Далі зробите все як вкаже вам програма.
-
Вітаю , можливо у когось була подібна проблема, при реєстрації облікового запису CRA , коли вписую sin, п.і.п, і суму з рядка 15000 виникає ось така помилка, хоча всі данні вказую вірно . Підскажіть будь ласка що робити та в якій спосіб це можна вирішити щоб зареєструватись? Дякую!
-
Та ні , декларація моя успішно отримана до CRA
-
Notice of assessment прийшов на імейл вже?
-
Ваша декларация ещё не поступила в CRA
-
вам має прийти імейл notice of assessment, лише після цього можна буде зареєструвати
-
Тогда Ваша декларация ещё не поступила в CRA и у них ещё не принята Ваша декларация. Ждите сообщения от CRA на почту
-
Через бухгалтера
-
Вы подались через бухгалтера или через программу?
-
Дякую 🌸
-
Добрый день, у меня такая же ситуация, заполнял самостоятельно на себя и супругу, супруге уже и чек пришёл и код ( по почте ), а у меня как у вас. Бухгалтер посоветовал подождать неделю и звонить в CRA. Заполнял 9 марта.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка за якою адресою у Вінніпезі футбол для дівчат? Доньці 12 років. Чув що десь є такий на Трансконі. Але чи це так?
-
Я в шоке) от этого
-
С интернетом конечно треш все подключения через десять дне , две недели , но есть выход ИНТЕРНЕТ ЗА ЧАС ПРИШЛИ И ПОДКЛЮЧИЛИ . Звоните им , скидки до 6 мес все без подвоха
-
Теж цікаво
-
І у мене така ж ситуація, заповнював сам, notice of assessment прийшов.
-
Сегодня утром пришла, и в 11.30 уже все прошла))) супер клиника, рекомендую
-
www.facebook.com/share/p/DWZnkYCweUdS19yZ/?mibextid=WaXdOe Готель розпродує меблі за дешево
-
Дякую)
21 Jan 2023, 23:31
161203/187246
about 3 hours ago