Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Приналичии работы не дали
-
Маленькие могут быть более "капризные", боятся рисковать
-
Скошия щас даёт кредитку только если работаешь, сибс даёт кредитку на 1000, рбс на 2000)
-
Я ж говорю, что прямого отказа не получали, все отговорки , то заболела, то в отпуске, последняя вообще топ- погода плохая, доставка задерживается
-
Якісь кошти поклали на рахунок?
-
Никакой специфики вообще. Сама в шоке
-
Вы имеете ввиду на их сайте создать кабинет? В моб приложении не вижу ее
-
Я ее не вижу
-
Витаю, може хтось підкаже чи хтось знає гарного майстра по комп'ютеру, заздалегідь дякую
-
Хвилиночку, причом тут отговоркі. Якщо карта заказана, ви можете це бачить в особистому кабінеті наприклад, і на якій стадії заказ..
-
Спасибо!
-
Спробуйте ще на сайті банку дивитись, так. У своєму особистому кабінеті там. Хоча не впевнений що тут саме у цьому проблема, як приклад віза алектронна врбк у додатку показуватись може, а на сайті її не видно чомусь.
-
Доброго вечора. Бачу, ви тут багато чого корисного пишете. Спитаю і я. Розкажіть, якщо можете за кредитний рейтинг. Те, що користуючись кредиткою,його підвищую, розумію. Але є якісь рівні, яку суму можна використати і нижче якої не можна опускатися. Кредитка СІБСу, ліміт 1000 Дол.
-
Хз як воно тут в них робе 🤯
-
Ми не працювали, коли оформили в Скошія банк, але нам кредитки дали, обидвом, непрацюючим 🤷🏻♀
-
t.me/winnipegforukrainians/175903
-
Здаю кімнату 2 бедрум, Транскона. 570 за місяць з людини. Зупинки 46,47 автобусів прям біля будинку. Safeway у 3 хвилинах пішки. Договір до кінця червня. Тобто зараз, якщо оформлювати саблет, контракт буде до 31 June. За бажанням його можно буде продовжити. Велика кімната (зала) не використавується, тож за бажанням, зможете її теж зайняти.
-
Якщо комусь цікаво 1060 Brussels St
-
Доброго ранку. Підскажіть контакти бухгалтера для оформлення налогової декларації, бажано в центрі. Дякую
-
Доброго дня) Можливо комусь буде цікаво. Замовила вишиванку, але не підійшов розмір. Розмір L-XL Вартість $130
21 Jan 2023, 23:31
162308/187688
about 2 hours ago