Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Також вчасно сплачуйте рахунки та ваші кредитні зобовʼязання
-
Це можна робити необмежену кількість, тому що більше 3-5 разів в місяць я думаю вам це не знадобиться
-
Витрачайте не більше 30%(можна 50% але краще 30%), тобто 300 cad, і закривайте кредитку як тільки доходите до цієї квоти не чекаючи дати стейтменту
-
В CIBC казали якщо закривати без стейтменту, то кредит скор не буде зростати, або дуже повільно
-
так, банки повідомляють в кредитне бюро тільки те що в стейтменті - і це можна перевірити подивившись в Borrowell, він показує credit utilization і він кожного місяці синхронізується з сумою в стейтменті
-
якщо виплатити до дати стейтменту банк повідомить в кредитне бюро що ви взагалі не користувались кредиткою
-
А до якого бюро бровел підключений?
-
так, але формули різні, тому однаково "хороший рейтинг" буде мати різні цифри
-
Та і там і там 900, воно не дуже відрізняється але всеодно цікаво було)
-
це ок, там взагалі різна "шкала" наскільки я розумію
-
А то в TransUnion в мене більше трошки ніж там
-
Equifax
-
Дівчатка долучіть мене до жіночої групи Манітоба. Дякую. Щоб я тут не питала хто робить манікюр та інше☺️
-
Ищу матрас никто не продаёт?
-
А хороший це скільки?)))
-
Кімнати в гуртожитку 80 км від Вінніпегу. Bathroom shared для декількох кімнат. Кухня загальна. Інтернет, вода , світло входить в оплату. 400 САD. Роботу не гарантують, але допомагають з пошуком. По всіх питаннях пишіть в особисті.
-
Напишите в лс
-
Я продаю матрас
-
Не маю жодного уявлення )
-
Підкажіть будь ласка:) чи проблема, якшо я оплатила суму за такс, який маю повернути, через клік 2023-tax return а не через amount owing? Я вже побачила після того як оплатила..
21 Jan 2023, 23:31
162328/186881
about 3 hours ago