Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А если вам не для пр вдруг То да Вы любой из них можете использовать
-
Но вы же не сможете использовать этот результат для подачи на пр Там везде минимум 5 нужно Если я не ошибаюсь
-
Да Все верно
-
Друзі підскажіть будь ласка хто здавав декілька разів екзамен СЕЛПІП Тільки но отримав результати, все добре, на подачу вистачить, але тільки рідінг 4 балли все інше 5,7,8 То коли піду здавати інший іспит ще раз, може покращити результат, то якщо що і шось піде не так, минулий результат жеш остається і все добре зможу його використати, два роки ж діє?
-
Нужно же в любом случае головой своей думать и вся инфа есть на гос сайтах Явно не смс в группе верить Для полноты картины да- можно спросить что-то Но если кто то опирается на слова чужого человека То жаль их
-
И что сказал то что знаю и это не точно
-
Так мне говорили консультанты
-
Та господи Я же написал ниже
-
Не вводьте людей в оману Мінімум 4 для ПР необхідно
-
Та то я раніше, ще на початку місяця зробив одразу дві зустрічі на різні дати, щоб спробувати залетіти в спецвибірку, то спецвибірка вже буде бо норм, вистачає, а може ще підвищу бали, спробую хоча б, якщо що вже є на мінімум для подачі Переживав щоб влізти, особливо коли 2 числа був анонс про закриття то поразбирали люди зустрічі за кілька днів аж до 20-х чисел
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Да, меня тоже удивило это объявление, раньше они такое делать не могли
-
Фронтовые сто грамм
-
Со вступлением в силу нового законопроекта слотов станет очень много, может даже виски будут предлагать на входе
-
Ото я почув і забрав одну, а мені малювати балів, потрібно на один вище)
-
Сжечь наш и забыть как страшный сон это все
-
Проще и быстрее гражданство Канады получить 😂
-
А теперь все Нельзя будет обновить загран без военника ?)
-
Доброго дня.Що треба вибрати з цього щоб заплатити рахунок?
-
Дякую
21 Jan 2023, 23:31
162530/186881
about an hour ago