Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Це монтаж обладнання "under supervising " фактично позиція laborer, то англійської досить буде на 4 мати ... Але так, все одне треба
-
Національність і громадянство це як туризм і іміграція приблизно.
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Всім доброго дня, рятуйте, виїжджаємо сьогодні з готелю, треба пожити десь до 24 квітня, не відповідає людина з якою домовлялися на сьогодні. Тільки я та дружина, без дітей та тварин. За ціною домовимось.
-
Я то тут давно , на 30 індусів беруть 5 філіпінців та одного українця
-
Нам готель надсилав повідомлення,що якщо нам нема де жити,то вони нададуть житло. Ми мешкали у Вінніпезі з 07.08.2023 Може запитаєте у адміністраторів готелю, чи є така можливість?
-
Доброго дня,шукаю помічника на сьогодні 18:00-19:00, допомогти перевезти диван ,по одній вулиці роботи на 20-30 хв ,30 CAD(можу підібрати на осборн)
-
Та блин кинул нас предыдущий арендатор, сказал можно заехать 18, он вчера сам съехал, а специалист по аренде сказал, извините, нам нужно сделать ремонт и т.д., приходите 24
-
Доброго дня усім. Таке питання до знаючих) Чи можливо якось дізнатися коли прийде health card, бо 2 неділі вже пройшло і треба виїжджати з готелю
-
Да, это увы так, так что 30 дней (
-
Звонил в иммиграционный центр, они сказали, что федеральная программа по поселению закрылась 31 марта
-
А вы спросите, а вдруг
-
наверное тогда еще федеральная программа работала на доп 14 дней, сейчас только 30 дней давали
-
Як я зрозуміла, таке тут норма Відповідати один раз на два дні, та «кидати» з датами Майже така сама ситуація, обіцяли 19-го. А тепер там не встигають зробити обробку приміщення (при чому не кажуть від чого) та сказали з понеділка заселення. А безкоштовно у готелі лише до 20, тобто мінімум два дні будуть за свій кошт
-
Я не жаліюсь, якщо що. Просто трішки не звикла до порядків країни. Все буде поступово 😁🥲
-
Когда договариваются на словах и если еще и через предыдущих жильцов, то всякое бывает. А вот если в договоре написано, то вы можете требовать выполнения договора. В общем, порядки страны такие: читать, что подписываешь, даже маленькими буквами. Если нужно, то нести к переводчику или адвокату. До подписания документов разговоры стоит рассматривать исключительно как разговоры. После подписания обе стороны обязаны выполнять договор.
-
Полностью согласна Поэтому и реагирую +- спокойно😁
-
Привет, уже все занято
-
Serghei у тебя нет комнат?
-
Ну, а кому ещё предстоит искать квартиру, не попадайте, как мы, узнавайте все детали по несколько раз
21 Jan 2023, 23:31
163674/186898
41 minutes ago