Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Подскажите как считается средний балл селпип.. у друга 10-7-7-4. Какой средний бал? 7 или 4 по нижнему?
-
7 для swm(среднее), 4 для swo (по минимальному баллу)
-
Круто. Хорнеты...
-
Да, это сезонные игры были, теперь начался плэй-офф, потом лучшие команды будут играть за кубок Стэнли) но на эти игры билеты уже стоят больше, чем я готова потратить)
-
Спасибо!
-
Мне на французский так нужно,через эмигрант центр. Но я не понимаю, какой смысл в моем случае сдавать тест,если французский у меня - ноль.
-
Кто в какую группу попадет, от преподавателя зависит, но дз очень много задают.
-
Благодарю
-
docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQ1Ya6vua9exE1dhZg94lWjXJmvo_59wzXp4fliei-ZpKI1Krba4hXG53rmEUUV2m7sTxmAtBX8n-YL/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&slide=id.g9b2bd48a00_0_2678
-
Да,но думаю, нужен ли тест в этом случае
-
Даже 0 нужно предъявить для записи в группу на обучение.
-
Спасибо
-
ответ на ваш вопрос под номером 8 в разделе частозадаваемых вопросов, пролистайте вниз, увидите
-
тел 4376441307 Сергій інструктор
-
Спецвибірка для українців (по СВО) існує тільки до кінця цього місяця. Далі, з травня буде тільки звичайний стрім SWM, тож вже не важливо. Та і до цього на ПР не впливало чи ви йдете по SWM чи по SWO. Різниця тільки в тому, як швидко ви отримаєте LAA.
-
Привіт які кращі шанси получити пр по свм чи по сво якщо рівень мови 4 і звичайний воркер 6 місяців відробив хто підкаже хто стикався? Будь ласка не пишіть про адвоката..)
-
По СВО ви просто більше не подастесь. Залишається вже тільки СВМ.
-
То ж і не знаю як краще бо зара треба 60 балів по сво а після закриття може бути 100😅
-
Ок дякую! Я не встигаю до кінця квітня бо в мене 6 місяців роботи буде лише на початку мая
-
Працюйте, подавайтесь по СВМ, навіщо звільнятись. Якщо ви відповідаєте критеріям вибірки: мова, гроші - вас і так виберуть в цю останню вибірку, разом з СВО. Подаватися треба вже, бо вибірка може статись вже на днях.
21 Jan 2023, 23:31
164031/187743
32 minutes ago