Winnipeg for Ukrainians - chat
-
То ж і не знаю як краще бо зара треба 60 балів по сво а після закриття може бути 100😅
-
Ок дякую! Я не встигаю до кінця квітня бо в мене 6 місяців роботи буде лише на початку мая
-
Працюйте, подавайтесь по СВМ, навіщо звільнятись. Якщо ви відповідаєте критеріям вибірки: мова, гроші - вас і так виберуть в цю останню вибірку, разом з СВО. Подаватися треба вже, бо вибірка може статись вже на днях.
-
Де більше шансів?
-
За кінець вибірки чув.Але питання де краще подати? Тобто там же працювати і подавати чи краще звільнитися та йти по сво?
-
Ок дякую 🙏
-
Буде. Але українці просто не підійдуть під умови звичайного СВО без спецвибірки.
-
підкажіть, будь ласка, куди можна сходити в Вінніпезі відсвяткувати день народження, мабуть деякі хороші місця 🙏
-
Упс..я чув що буде сво тільки не буде спеціально для українців 60 балів а разом з усіма...😳
-
Робота, можна прийти на ярмарок поспілкуватись, на місці буде перекладач з української на англійську. www.facebook.com/share/p/ybmU6xC2PV9ihwBb/?mibextid=oFDknk
-
Всім привіт! Українська доставка японської кухні в місті Вінніпег Sushi Point шукає sushi maker з досвідом роботи. Англійська мова не потрібна. Якщо ви або ваші знайомі шукають таку роботу - пишіть в приватні повідомлення, телеграм +1 514 467 9089
-
Всем доброго утра! Есть ли у кого нибудь контакты нотариуса с Украины который работает онлайн? Мне нужно оформить доверенность для матери. Спасибо
-
Незнаю , ми подались по цій програмі з чоловіком . Наші друзі також подались , вже чекають на карти . Наче нічого складного не було 🤔
-
Я пробовал найти. Ни один нотариус на это не пойдёт. Только личное присутствие.
-
По куает теж всі нескладно отримували візи і вп , Але після липня минулого року вже це закінчилось. Можна теж, але вже на загальних підставах.
-
Звичайно, по спецвибірці для українців. Остання з яких буде в кінці квітня. А потім їх не буде. В цьому оголошенні все правильно написано…
-
Здравствуйте, ищем новых арендаторов, вместо нас. Таун-хаус, район Bridgwater centre, 2+1 и большой бейзмент, 2500 CAD/м. Свободен с 1 мая по 31 ноября. За подробностями в ЛС. youtu.be/Xix36gup27k?si=v2P7UsqSEGgSJpbj
-
Ого цена...
-
Виннипег может быть разным для каждого, по факту город дрянь, но искусственно оградив себя от этого треша уже не ощущаешь этого
-
Шикарный / не шикарный - это один хер Виннипег.
21 Jan 2023, 23:31
164048/187688
20 minutes ago