Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Якщо ви медкомісію пройшли тут по приїзду ,то проблем не має бути.Її потрібно були пройти напротязі 90 днів після прибуття.
-
Видає помилку і все, можливо сайт приліг
-
Я намагався зайти через gckey, та через банкінг
-
Спробуйте ідентифікацію через банк, я здається так заходив.
-
Благодарю Вас, Кирилл
-
Work permit действует до даты окончания на нем, некоторым и дольше 6 месяцев рассматривают...
-
Який вік дітей? Спробуйте на Airbnb у параметрах пошуку обирати 2+2. Це буде дві спальні. Якщо одна дитина маленька, то може з Вами спати. Такі апарти будуть 90-120 долл.
-
Подскажите пожалуйста, если они рассматривают продолжение ворк пермита уже 3 месяца и 1 неделю и не успеют рассмотреть до конца обозначенных 6 месяцев - нужно ли выезжать из страны,или все таки ворк пермит действует до 2025, как и было в старой заявке?
-
Аж бесит уже. Просто бред какой-то.
-
Благодарю Вас С этими ворк пермитами - головная боль сплошная
-
Они сами пишут на сайте, что если не рассмотрели заявку в срок указанный в письме, ворк пермит действует как и раньше.
-
www.facebook.com/marketplace/item/3669576516657028/?mibextid=dXMIcH
-
Можливо, Ваші логін та пароль GCkey відкликані. Типу підозріла активність і т.п. Так було у мого чоловіка. Не змогли зайти в його аккаунт, просто отримали ворк перміт на пошту. В такому випадку треба створювати новий обліковий запис, та підтягувати старі заявки за їх номером.
-
Так, все приходило, і було в порядку практично до кінця. Нам однаково прийшли сповіщення на пошту, що WP типу готові. Я у свій аккаунт зайшла і прочитала там все. Чоловік зайти не зміг. Потім просто отримали WP поштою.
-
Дякую, а вам приходили якісь смс на пошту, по типу на якому етапі, на кшталт такого, бо мені взагалі нічого не приходило
-
Тут взагалі багато цікавих процесів😁 А Вам удачі!
-
Дякую за інформацію, просто мені цікаво дізнатись, чи взагалі йде якийсь процес, бо немає повідомлень
-
ми подали 22 сiчня, поки що тиша🤦👀
-
Подали аплікації 26 січня, отримали 12 квітня. Але ми не продовжували, просто хотіли зняти обмеження. Хоча в результаті обидва WP були продовжені на рік. Були до 2026 , стали до 2027.
-
Tetiana,а скiльки Ви чекали на новий ворк пермiт?
21 Jan 2023, 23:31
165016/188152
5 minutes ago