Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Отдам БЕСПЛАТНО матрас высокий, двойной очень удобный с подставкой железной. Небольшие пятна на нижнем матрасе.состояние на 4+. Есть минус был в курящем доме . Есть небольшой запах. Может когото это устроит)
-
Сдавали на украинском языке?)
-
Я пару раз прочитав книжку а потім разів 40-50 поганяв себе по тестах. Все було успішно.
-
Доброй ночи всем)кто готовился к теоретическому экзамену по вождению с помощью сайта mpi test drive?На сколько процентов попадаются такие же вопросы и как много других ?
-
Поняла,спасибо за ваш ответ 😉
-
Ні. Але я англійську знаю добре.
-
Хотите смешной факт. Ученица моя (учит английский) дважды вальнула по-русски из-за корявого перевода Сел с ней на сайте mpi поделать тесты по-английски (знает английский собственно на celpip 4-5) , сдала компьютеру на 85 процентов. )) а так вопросы там один в один как на сайте
-
🎉Хей, жителі Вінніпегу! 🏃♂️🏋️♀️ Шукаєте однодумців для спільних тренувань та активного відпочинку? 🤸♂️ Тоді ми чекаємо саме на вас в нашій спортивній групі! 💪 У нас ви знайдете: ✅ Компанію для тренувань у всіх популярних видах спорту; ✅ Можливість підняти свій настрій та енергію; ✅ Шанс познайомитися з однодумцями та знайти нових друзів! Приєднуйтеся до нашої спільноти прямо за посиланням t.me/sportuvnaspilkawinnipeg Не зволікайте! Рухайтеся разом з нами! 💥💪🌟
-
Привет, ищу парикмахера для себя (только стрижка). Не на дому. Спасибо
-
Привіт….купив білет через постачальника BudgetAir гроші зняло з картки але не прийшов номер бронювання на імейл…що робити в такому випадку???
-
Спасибо за информацию, но вообще-то в США медсестра ( RN) получает лицензию в каждом конкретном штате ( как и в Канаде). Поэтому надо бы написать не "работа в США", а в каком конкретно штате эта возможность, да в каком городе. Ну и подозреваю что такое мало кого может привлечь: молодые одинокие медсестры желающие попутешествовать идут работать travel nurse, а не в конкретное отделение. А для семейных - этот геморрой с переездом в США тоже вряд ли очень уж привлекателен - объявленная зарплата в 32 usd даже меньше канадской, а в каком городе/больнице - вы не написали.
-
Є бажання зібратися в неділю на 14:00 пограти в пейнтбол На години 3 гри зібратися Може приходити в свойому одягу або за 10 доларів придбати комбінезон для гри на місці Якщо в когось немає як добратися Я можу взяти з собою Адрес maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Великодні пасочки,сьогодні ще можна замовити Паски будуть доступні в таких розмірах та цінах: Крафін (родзинки або горіхи): -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Шоколадні паски (прикрашений буде глазур'ю без білка, білим та чорним шоколадом): -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Класичні паски з наповнювачами (прикрашений буде глазуру без білка): Також буде патріотичний дизайн -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Декор та упаковка🛍 Замовлення приймаю в приватні повідомлення або за телефоном 0632417283 (Viber / Telegram)
-
Продам авто Є нюанси по кузову Технічно в дуже доброму стані. Гарна комплектація Safety 210000 km 5000$