Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привет, ищу парикмахера для себя (только стрижка). Не на дому. Спасибо
-
Привіт….купив білет через постачальника BudgetAir гроші зняло з картки але не прийшов номер бронювання на імейл…що робити в такому випадку???
-
Спасибо за информацию, но вообще-то в США медсестра ( RN) получает лицензию в каждом конкретном штате ( как и в Канаде). Поэтому надо бы написать не "работа в США", а в каком конкретно штате эта возможность, да в каком городе. Ну и подозреваю что такое мало кого может привлечь: молодые одинокие медсестры желающие попутешествовать идут работать travel nurse, а не в конкретное отделение. А для семейных - этот геморрой с переездом в США тоже вряд ли очень уж привлекателен - объявленная зарплата в 32 usd даже меньше канадской, а в каком городе/больнице - вы не написали.
-
Є бажання зібратися в неділю на 14:00 пограти в пейнтбол На години 3 гри зібратися Може приходити в свойому одягу або за 10 доларів придбати комбінезон для гри на місці Якщо в когось немає як добратися Я можу взяти з собою Адрес maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Великодні пасочки,сьогодні ще можна замовити Паски будуть доступні в таких розмірах та цінах: Крафін (родзинки або горіхи): -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Шоколадні паски (прикрашений буде глазур'ю без білка, білим та чорним шоколадом): -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Класичні паски з наповнювачами (прикрашений буде глазуру без білка): Також буде патріотичний дизайн -200г. – 10$ -350г. – 15$ -500г. – 25$ Декор та упаковка🛍 Замовлення приймаю в приватні повідомлення або за телефоном 0632417283 (Viber / Telegram)
-
Продам авто Є нюанси по кузову Технічно в дуже доброму стані. Гарна комплектація Safety 210000 km 5000$
-
Библиотека Миллениум. Или любой степлерс
-
Добрый день, поделитесь, кто где покупал формочки для выпечки на паску
-
Всім привіт, взяли крісло у Фаві центрі, але нам за розміром не підійшло. Віддамо крісло безкоштовно, самовивіз 136 Spence St p.s. киця не віддається
-
Продам матрас 100 cad
-
Може хтось в пошуках перукаря. Сьогодні мені Наталья зробила ідеальне каре. Дуже приємна дівчина, швидко і якісно стриже. Працює в салоні на Трансконі. Це її інстаграм: www.instagram.com/_hairdresser_nataliia_?igsh=MW1yd2liM2JzbHVhOA==