Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Через месяц стартует курс по программированию C# Еще 10 дней действуют вкусные скидки 🔥 Осталось всего несколько мест Подробности @z3rg1 в личку или в Инстаграме ⬇️ www.instagram.com/sbelialov О себе Tech Lead, iQmetrix, Winnipeg Инструктор и разработчик курсов, Red River College Polytech, Winnipeg
-
125 King Edward St. East. MPI. Був appointment щоб поміняти права на канадські. І мені перед зустріччю телефонував хлопець, який спілкувався російською.
-
Он в колледже преподает в Винни и онлайн
-
Инструктор в Виннипеге ) Онлайн
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, для новоприбулих, де роблять дублікат ключів від квартири? Я живу на Pembina Hwy. Не можу самостійно знайти в інтернеті. Дякую.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
maps.app.goo.gl/11x6kf5uXGzDT99z9?g_st=ic
-
🗓️18:05, 9:00pm-2:00am Ну що готові?🔥Ukrainian Vibes Party 🔥🧡 📍176 Fort st. Pyramid Cabaret 💵 Entry-15$ (Only cash) 💰Bar 🥃🍺🍹🍷-( Only cash) Line Up 🆙 🎧9:00-11:30 Dj Noise 🎧11:30-2:00 Dj Aleksandr Lunhu Друзі. Попереду Long weekend, тому приєднуйтесь до нашої вечірки, де звучатимуть найкращі сучасні українські та міжнародні хіти! Забудьте про буденність і насолоджуйтесь веселим вечором разом з нами. Чекаємо на кожного з вас ❤️!