Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В Торонто зроблять.Минулого тиждня то чекали в черзі 3 год
-
Отдам матрас full бесплатно
-
Добрий ранок. Хто може порекомендувати інструктора з водіння? АЛЕ НЕ АЛЕКСА І АНДРІЯ, бо в них немає місць і черга і півтора місяці.
-
Можна і інгліш😅 думаю порозуміємось
-
English?
-
Дякую
-
Immigration center, Adelaide
-
Добрый день, добрые люди! Подскажите, где в Виннипеге можно нотариально заверить английский перевод укр. документов? Заранее большое спасибо ❤️
-
Спасибо. Мне сказали, что там уже все закрылось с 1ого Апреля😳😳😳😳😳
-
Можно попробовать - было бесплатно
-
Скажіть будь ласка, хтось в Канаді замовляв в Вінніпезі довідку criminal records місцеву. якщо не мали драйверської ліцензії. Як вам довго її робили і чи взагалі зробили.Я вже чекаю другий тиждень і нічого.
-
Дівчатка всім привіт❤️ Мене звати Настя, я сертифікований майстер манікюру🤗 Пропоную вам якісний і безпечний манікюр, з хороших матеріалів, одноразові пилочки та стерилізація інструментів для кожного клієнта🥰 Манікюр Класична чистка Покриття гель лаком Базове покриття Укріплення гелем Ремонт гелевих нігтів Корекція На перший запис дійсна знижка для кожного клієнта❤️ Для запису звертайтесь по телефону: +1 (431) 990-7119 Також можете писати в дірект сюди або в інстаграм✨ Геолокацію кину в повідомлення🥰 Моя інстаграм сторінка з роботами: www.instagram.com/nastya.mtrk_nails?igsh=MXQ0bDZpMWh6cTFucw==
-
Я лично там делал перевод неделю назад, что там могло закрыться? То Вы путаете с гостиницей бествестерн, где только для украинцев оказывались услуги
-
В когось діти ходять в Ecole Salisbury Morse school?
-
Спасибо большое 🙏🏼 будем пробовать. Спасибо большое 🙏🏼
-
Это не правда 😀
-
Ок. Спасибо большое 🙏🏼
-
Привет всем 👋 Вопрос в чем, переезжаю в аппараты где нет своей парковки. Как тут искать паркинг слот поблизости? Типа, есть какая-то служба или нужно звонить по табличкам которые прикручены возле домов на парковке?
-
До "доброго стоматолога" черга на місяць вперед розписана.... То вільної "суботи" може статися чекати кілька місяців...
-
Dr Alex Serebnitskiy Вам в допомогу
21 Jan 2023, 23:31
165848/187502
7 minutes ago