Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В мене так, вже 1 рік і 2 місяці працює
-
Яка норм страхівка на будинок, для моргейджу? 1300це норм ціна, бо зовсім не орієнтуємось
-
В мене майже так само. Шукав інформацію на їхньому сайті але там нічого немає, пишуть тільки що карта деактивується через 1 рік. Аби не прийшлось потім доплачувати за те що наїздив)))
-
Гадаю там можна щось дізнатись
-
Якщо дуже сильно це хвилює, то можете поїхати до них в центр , де ви картку отримували
-
Теж стараюсь так думати)))
-
Гадаю все буде окей
-
Я подалась по новой, в рекомендации было подаваться за 2 месяца до окончания льготного периода. А узнать его видимо только можно в их системе. Другого способа пока не знаю
-
Дякую)
-
У мужа работает у меня закончилась через 1 год и 4 месяца, хотя подавались одновременно)))
-
Я сдаю парковки, где вам нужно?
-
Мені треба чекати коли вони вишлють рахунок і платити чи платити кожного місяця? Бо ще написали треба 60$ депозит внести..
-
Доброго вечора спільното. Підкажіть будь ласка де можна знайти інформацію коли проводяться вибірки по програмі SW (Skilled Workers )?
-
Нужно заявку подавать с листом из CRA, который пришел по почте после заполнения и тогда они продолжат
-
Рандомно, нет точных дат immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Українці отримали на 1 рік.Якщо ваші доходи малі,ви подайте знову на рік.Якщо ваші доходи є вищими за певний рівень тоді ви неможе отримувати пільги на проїзд. Така сама ситуація з басейном
-
В них є сумарна сума яка не повинна перевищувати на кількість членів сімї.
-
Зайдите в 7/11, они видят expiry day. Или найдите письмо от Виннипег Транзит по вашему ВинПас, в нем тоже это есть
-
Может кто-то сталкивался с проблемой: поломались жалюзи, не могу найти место где их могут починить. Позвонил в пару мест, все безрезультатно
-
Я сказал лендлорду , мне привезли поставили новые 😂
21 Jan 2023, 23:31
165906/186905
about an hour ago