Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Может кто-то сталкивался с проблемой: поломались жалюзи, не могу найти место где их могут починить. Позвонил в пару мест, все безрезультатно
-
Спасибо, попробую
-
Какие ещё нюансы в школе? Может, кто-то уже водит детей в школу. Как там дела с отношением, кружками, контингентом. Напишите кто сталкивался. Смена только 1 или в некоторых школах две смены?
-
Робила онлайн
-
В січні можна було зробити тільки онлайн,незнаю як на сьогоднішній день
-
Мої вітання, прекрасні люди) Запрошую вас на ЦЕРЕМОНІЮ КАКАО, де ви заново познайомитеся з цим напоєм. Якщо ви мрієте спробувати щось нове, трохи розслабитися, заспокоїтися, відчути радість, любов до себе і всього навколо, сповільнити хід думок і наповнитися легкістю, бути тут і зараз, то ця подія точно для вас! Дата проведення: 11 і 12 травня Кількість людей: не більше 5 Час: 4:00 година вечора Тривалість: 2-2.5 години Вартість: 30$ Місце проведення: м.Вінніпег (точну адресу пропишу кожному учаснику) Інстаграм: @avesta.ceremony Всі деталі тут: www.instagram.com/avesta.ceremony?igsh=YjR0cDN5dnd3MmJ5 Дякую🙏🙏🙏
-
Доброе утро.Может кто-то знает,кто может помочь подать документы на вклейку визы Канады??Услуги оплачу!!Пожалуйста!!😊
-
В Канаде..я уже нахожусь в Канаде..начала заполнять,и застряла..просто понимаю,что не справлюсь,и нужна помощь..Я готова оплатить услугу🥹