Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброї ночі всим. Може хто знає де можна замовити купити або замовити хороший ніж похідний із гравіруванням? Або можна і без гравірування але щоб хороший.
-
Через банк
-
Спасибо вам большое! Такая первая страница есть в письме которое приходило на почту. Значит подходит это письмо, правильно? Я попыталась снова зарегистрироваться, не получилось. Больше пока не буду пробовать, чтобы не заблокировали ( Спасибо вам еще раз.
-
Дякую)
-
parks.canada.ca/voyage-travel/admission/cultur?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3Zl2osPnXnptVFPfpecB0iU7MB8-e9vO3gVGWgflFvr8Mgl91PloPlbzc_aem_Ae5ETFuv95dB3ScvZMCj6ZXlSNXEomySuwVQfDs7_0CIK9cbpbgVNfNR74ItIJumxU4UgKnY4z7Hkca8jWgvVZTg знакомые канадцы прислали ссылку, но мы уже не новоприбывшие.
-
Куплю б/в айфон
-
"Похідний ніж" саме для чого? "Добрий ніж" Буде для кожного свій... Я би зайшов до Cabelas, подивився що там є, обрав що саме мені "до сердця" а далі б шукав де він коштує дешевше... Гравірування зробите в іншому місці... Як на мене, то складний Buck 110 Hunter (той що з бронзовими акцентами на рукоятці ) досить походний... Також є Buck 119 з Fixed Blade Ці зроблені в USA Buck 863 Selkirk вигяда непогано, але зроблено в Китаї Kabar робить чудові ножі... Як що сова йде про Survival knive в розумному бюджеті, то Gerber Strongarm буде досить не поганим варіантом Їм можна навіть дрова колоти :) Серед Mora Knive можна знайти собі улюбленця на свій смак та гаманець Успіхів