Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Не обязательно быть новоприбывшим. Мы так только после получения гражданства пользовались.
-
Куплю б/в айфон
-
Какая цена этой модели ?
-
Да, про гражданство я прочитала, но нам до него далека, как и большенство людей тут.
-
"Похідний ніж" саме для чого? "Добрий ніж" Буде для кожного свій... Я би зайшов до Cabelas, подивився що там є, обрав що саме мені "до сердця" а далі б шукав де він коштує дешевше... Гравірування зробите в іншому місці... Як на мене, то складний Buck 110 Hunter (той що з бронзовими акцентами на рукоятці ) досить походний... Також є Buck 119 з Fixed Blade Ці зроблені в USA Buck 863 Selkirk вигяда непогано, але зроблено в Китаї Kabar робить чудові ножі... Як що сова йде про Survival knive в розумному бюджеті, то Gerber Strongarm буде досить не поганим варіантом Їм можна навіть дрова колоти :) Серед Mora Knive можна знайти собі улюбленця на свій смак та гаманець Успіхів
-
Біля 55 Cad
-
Вапуск очень далеко, не считается :)))
-
О, когда PR получим, вспомню про эту ссылку)))
-
Онтарийские провинциальные тоже
-
Я займалася з обома. Дуже гарнi. Вони сертифiкованi iнструктори.
-
Два парка показывает
-
В городе музеи, парк Fort Whyte alive. Парки Онтарио (бесплатно только въезд, ночёвки и прочее уже надо платить как всем)
-
Ніж для кемпінгу) я не знаю що людина буде із ним робити, то на подарунок
-
Дякую
-
Buck BOS Heat Treatment Відомий не даремно А в руці 110 відчувається ❤️ Тому й коштує відповідно Що до Gerber - то він також вартий тих грошей
-
Мені до сердця Jarosz Turok Але MORA CLASSIC вже 10 років зі мною...
-
Buck 110 Hunter - безумовно чудова в історичному плані модель! Але ціна 100 баксів і сталь 420 на на його користь. Gerber Strongarm теж ціна 100 і лезо 420...😒
-
Тоді Гербер МіцнаРука Але Морою дрова рубати гн дюже зручно, вони трохи тендітні жля цього Але вирішувати саме вам
-
Моракнив хороший выбор на подарок. Он точно пригодится и хороший по качеству.
-
Мы были в этом парке в 2022 году вместе с канадской семьёй, которая нас у себя первый месяц принимала, но я не помню что в этот парк нужно покупать абонемент , мы машины оставили возле частного сектора, а по парку пешком шли.
21 Jan 2023, 23:31
166032/187710
44 minutes ago