Winnipeg for Ukrainians - chat
-
знаю два варіанти: 1. дзвонити в клініки що біля вас і запитувати чи їх фемілі доктори ще приймають нових пацієнтів - ми так знайшли 2. через портал www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/ через якийсь час нам теж почали писати-дзвонити з клінік, але в нас вже був знайдений сімейний лікар через варіант 1
-
300 Carlton str
-
Якщо на 300 Carlton Street, то там черги по 2-3 години. Вам видадуть папірець з номером, Ви можете виходити, повертатись. І там на руки нову картку не дадуть, відправлять поштою. Тому може краще онлайн.
-
Дівчата привіт. Кому потрібно Поки я в пошуку роботи, я можу посидіти з вашою дитиною, у мене теж діти, меншому 3 роки. Район Транскона. Пишіть приват.
-
Oнлайн.Ми подали і через 5 дні отримали нові.
-
Получили нагоняй от Виктории? ))) Ужасные правила, ущемление по языковому признаку. Я там в бане на полгода из за этого. Вот такие "дружные" украинцы, вот такая "френдли" Манитоба. P.S. Приятного евро фана.
-
Я думаю, укр.мову і так знають всі українці, тому ніякого "ущємлєнія", напевне, немає. А хто, може, добре її не знає - то це не є проблемою трохи цю мову підтягнути, користуючись нею в чаті 😊 Я бачу в цьому не перешкоду, а можливість 😊
-
Всегда рад поддержать хорошего человека. А про ту группу сразу вспоминается фраза из фильма: "Ты туда не ходи. Ты сюда ходи. Бан башка попадет - совсем молчать будешь" )))