Winnipeg for Ukrainians - chat
-
пройшла співбесіду минулого тижня, мене утвердили і сказали, що пришлють email за наступними кроками
-
Ви були там на живому інтерв'ю?
-
tbooth wireless
-
Це не норм фігня. Схоже шахраї. Що це за фірма і вакансія, як ви їх знайшли?
-
Я не знаю сколько должна стоить работа вело механика, но есть будут желающие работать за 18 дол, то никто больше платить не будет. Просматривая сейчас вакансии склады / заводы тут за 18 дол уже много требований
-
Жена делала, когда записывалась на получение лицензии, потом пришел сертификат, что прошла проверку
-
Зазвичай в Канаді не потребують фото а тим більше фото ід на моменті подачу на роботу.
-
так, почекаю ще відповідей інших людей з чату. дякую всім 🙏
-
Можливо тоді процедура найду в цю компанію відрізняється від мого досвіду і хтось з групи поділиться своїм.
-
я гуглила людей, яки проводили мені онлайн-співбесіду (вони головні менеджери та district менеджер), в них є LinkedIn зі всією інформацією про них, + в імейлі який прийшов, є імейл того менеджера, який проводив мені інтервью, наче викликає довіру, а наче ні 😵💫
-
. Если у женатого человека обычная ночная смена или ночная смена, обращайтесь без колебаний.
-
thank you
-
You can ask questions here in English, you don't need to translate it to russian
-
Canada Post за допомогою bluink.ca верифікує особу, LinkedIn - через clearme.com. Для перевірки на несудимість в будь-якому разі потрібна особиста інформація й якесь підтвердження особи 🤷♂
-
Сдаётся просторная комната с 1 июня, общие туалет, ванная и кухня. $580/месяц, все коммунальные и интернет включены. 363 Agnes st
-
Доброго вечора! Хтось користувався зв'язкою впн+Мегого? Підкажіть де подивитися (для Смарт ТВ) бій усик-фюрі та футбол, а також що вигідніше використовувати?
-
Нормальна практика, влаштовувався в велику компанію, саме так бекграунд чек проходив, сканував права в їх апп і фото з правами робив.
-
Аналогично, в более крупных компаниях есть такие бекграунд чеки(2 раза из 3 тут) бекграунд чек делала сторонняя компания.
-
Почему мне пришло письмо на емейл что я должен пройти медосмотр, если я его уже прошел месяц назад. Кому то еще приходило?
-
Всем добрый вечер, это значит что те кто подался до 23 апреля, те получас свои паспорта в консульствах?
21 Jan 2023, 23:31
166858/186762
7 minutes ago