Winnipeg for Ukrainians - chat
-
3900 грант никогда гречки нет
-
Так , мені здається що має бути. Ми зараз працюємо над тим щоби завести багато різної риби , копчена , консервована, разом приблизно 20 різних видів
-
Быстро забирают 😁
-
Виправимо 😉
-
Рыба холодного копчения надеюсь будет? 😀
-
А почём у вас гречка?
-
Зараз по акції $3.99 за 900гр
-
Доброго вечора, можливо хтось знає, чи є у спортзалах наші тренери?
-
Якщо вам буде спокійніше, я буду казати європейські товари замість українських. Добре?
-
Якщо не помиляюсь , то має бути оцей квас від "Оболонь"
-
Вы молодцы, что расширяете ассортимент магазина, но с каких это пор красная икра - украинский продукт? В черном море красная рыба никогда не жила.
-
Так , якщо в нас вийде завести цю продукцію, то буде Макрель і Оселедець цільні холодного копчення в вакуумі
-
Квас Тарас білий?
-
Красная икра производится на дальнем Востоке и на Аляске. Иногда ее фасуют по банкам в другом месте.
-
Вот бы этих соусов завезли)
-
Имеется ввиду продукты,которые относятся к типичной продуктовой корзине украинца, проживающего в Украине.
-
Если бы еще копченый лосось был как в Польше или Украине , хребты лосося. Где такое найти можно тут ? Горячего копчения
-
Доброго вечора! БЕЗКОШТОВНО По причині переїзду шукаємо нову родину для маленької собачки ( 5 місяців) , дівчинка породи шит-цу. Більш детальнішу інформацію надам в приватні , кому цікаво
-
Здаю кімнату для оренди тільки на місяць з 1 червня 233 booth drive Перший поверх, маю барбекю зону В будівлі мається басейн, парілка, більярдна, підземна парковка, платна пралка В кімнаті вже є кровать з матрасом та столом Ціна 600$ включно інтернет та всі комунальні оплати
-
А рибка сушена у пачках і кальмари не очікуються? І приправа Торчін 10 овочів, тут схожої немає.
21 Jan 2023, 23:31
167720/186937
about 2 hours ago