Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я теж там був... Але тоді ми були дітьми, та нічого не могли із цим зробити... А дорослі люди обирають для себе самі, чи їм працювати, чи ні... Чи витрачати більше ніж заробляють, чи працювати більше, щоб вистачало, чі вчитися, щоб дальше заробляти та меньше працювати чи дотримуватися фінансової дисципліни, чи ні... Справедливісті у всесвіті немає, але їснує ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА НАСЛІДКИ ЗА ВЧИНКИ ТІ РІШЕННЯ МИ РОБИМО Я не подаю жебраком на перехрестях Тому що це їхій вибір, бит жебраками Я не маю відповідальності за це Але у них є варіант - піти до сілоам чи сальвейшен Вони обрали бути жебраками Тому що це зручно... Тому що "добрі люди" завжди допоможуть... Я перестав бути "доброю людиною" коли в Україні спробував дати жіночці жебрачці що казала їй на хліб немає грошей, батона А вона мене матюками обклала за це.... З тих часів Я перестав бути "добрим"
-
Ницшеанская позиция - падающего подтолкни. Она часто более полезная чем поощрение побирательств в центре города взрослыми здоровыми людьми. Этих конкретно мне не жаль. Но частно жаль реально несчастных и тех кому плохо, когда вижу реальные страдания... а эти ребята на чиле.
-
Не только в психилогическом состоянии дело, у многих людей нет аккаунта в банке и возможности его завести, в результате работа только за чеки (а обналичить чек без банка стоит 10-20%). В общем, проблема комплексная🤷♂️
-
Ага 😂😂 они ваааще не интересуются, кто сюда приехал
-
Это не мнение, это совет. Я не клею ярлыки. Я комментировал не вас , а ваши слова. А вот вы комментируете людей и группы людей, это не принято.