Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Але я, звісно, розумію, що всі на нервах. Так буває.
-
Ще раз: я вибачилась, написала вам "перепрошую". Якщо цього занадто мало - що ж. На жаль для вас, з незнайомими людьми без імені, фото і вміння спілкуватись без агресії, це - мій максимум.
-
У вас якийсь пунктик на цьому слові?)) Якийсь негативний досвід, коли вас жорстоко покарали в дитинстві за плямкання за столом?) Це проблема, але не моя. Ви справді думаєте, що ваші ультиматуми, висловлені з таким явним нахабством, на когось подіють?) Я вже й так вибачилась. Не збираюсь продовжувати розмову в подібному тоні 😂
-
Добрый день, подскажите, где можно купить не дорогой велосипед?
-
Я не відстоюю право нав'язувати свою думку, бо не нав'язую. Я відстоюю право мати власну думку. І висловила її вголос, обґрунтовуючи скрінами. Це все 🤷🏻♀🙂
-
Найкраще з "не дорогого" це в Костко... За 500 баксів ви отримаєте легкий функціональний та адійний ровер Канадіан Тіер - дешеві але ССМ важкий.... СортЧек часом має щось не дороге... Як що прийдете питати "щось до $500" в Bike And Beyond, що на початку Хендерсон, на вас консультант подивитися як на жебрака що просить милостиню.... У відповідь можна почути щось " МИ тут тільки но закінчуємо збирати Байк за $20000"... (Я там був, мені не сподобалось 🤪)
-
Да, несмотря на то что приближается зима и неизвестно какая, до сих пор запрещен даже сбор валёжника
-
Если бы люди в спорах использовали обоюдоострые аргументы, то желание уколоть собеседника было бы невозможно без того, что бы поранить самого себя. Следовательно желание кого то поранить значительно уменьшилось бы. Касательно ипсо, что же называть ипсом то?