Winnipeg for Ukrainians - chat
-
К сожалению, это не мивина, а заварная лапша доугой марки🤷♂️
-
Ну а для мене така сама мівіна як в Україні 😁
-
Вы написали, что это мивина. Но это не совсем так, вот о чем я🌚
-
Ви мабуть давно не куштували мівіну - тому і не памʼятаєте цей чудовий смак. Особливо зранку, після гучного вечора, ммм. Коротше, я вчора прочитавши ваш меседж - лягав спати з уявою, як я смакую зранку запареною мівіною, зранку забігаю в магазин, шукаю - нема, питаю в ґаздині - вона не розумію що я хочу від неї. Показує мені ото що ви показали. Взяв. Ви дуже давно не їли мівіну
-
Спробую, дякую
-
Бачте в нас кожного смаки різні) Хто живе в Польщі нашим знайомим це подобається їм теж це смакує ) Вибачте мене тоді , виправлю рекомендацію свою
-
Є нотки схожості?
-
Indigo, McNally Robinson. Мы ещё заказываем прямо у издательства Scholasic на сайте. Если ищете не что-то конкретное, и не самое свежее, а чисто "что-то почитать", то в секондхендах покопаться можно. В апреле-мае книжная ярмарка в сентвитале, но в этом году уже все. Там прямо все коридоры заполнены книгами, которые люди отдали. Деньги идут в детскую больницу.
-
я хочу зібрати власну маленьку бібліотеку вдома. я була в бібліотеці в центрі, але я англійською читаю повільно, тому ніколи не валадаюсь в терміни, а перезаписуватися трохи незручно. ну коротше. я шукаю конкретну літературу, так. все підряд не заходить трохи.
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Я предпочитаю на киндл читать именно из-за уровня английского, потому что там встроенный словарь. Если беру бумажную книгу, то очень не хватает возможности ткнуть в непонятное слово и получить объяснение. А в магазинах покупаем детское большей частью, и в библиотеке тоже.