Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всем привет. Если кто ищет дешевую надежную и экономичную машину в бюджете около 5 тыс, у меня есть отличное предложение. Suzuki SX4. 2012. Сейфти, клин тайтл. Пробег 225 тыс. Машина чувствует себя прекрасно. Так как это механика, то и расход смешной. По мотору никаких ошибок и посторонних звуков. Немного ржавчины на задних арках. В остальном все отлично. Даже кондиционер работает. Как стартер авто, либо рабочая лошадка - в самый раз. Вообще никаких проблем не доставляет.
-
А цепь грм уже меняли?
-
На самом деле очень небольшая цена за машины на ходу с safety
-
Я взагалі хочу тільки механіку. Може це дивно, але їздити на автоматі мені нудно....та і ліва нога весь час шукає счеплення🙈😂
-
Мабудь це діло звички)
-
Я лично с этим не сталкивался, но, как говорят, очень трудно найти механика для обслуживания не автоматической коробки передач🤔
-
привіт Пропозиція Shaw Home Internet Високошвидкісний інтернет від 50$ на місяць перші 4 місяці безкоштовно безкоштовна установка безкоштовна активація підключити вас до Інтернету в той же день зателефонуйте або напишіть мені на номер 431-338-9366 Обіцяно найякісніший Інтернет
-
Привіт , гайз ✌️ Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег. Роботу виконую швидко та якісно за приємними цінами. Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район The Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт телефонів #екран #ноутбук
-
Дані оновлено