Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Хорошо, что скоро лето, и можно будет в речке мыться и мыть посуду
-
Зимой да
-
Вот черт, опередили
-
Коммуналка 228
-
Коммуналка 228?
-
1488+ коммуналка
-
Ниче так, сколько тысяч в месяц платишь?
-
Здається в саблет 1bed/1bath квартира з 1 липня. Околиці Downtown - адреса: 47 Carlton Street. Вартість оренди 955$ + додатково сплачується електро +-30$.
-
t.me/hamster_kOmbat_bot/start?startapp=kentId815623572 Играй со мной, стань генеральным директором криптобиржи и получи токены через аирдроп! 💸 +2k монет в качестве первого подарка 🔥 +25k монет, если у тебя есть Telegram Premium
-
Продовжуються пошуки Нікіти. Поширюйте, будь ласка з сайту Bear Clan Patrol - Missing Persons.
-
Всім доброго дня. Вчора було вчинено акт вандалізму .Облили червоною фарбою наш український прапор та будинок, де він знаходився. Сьогодні його облили фарбою,а завтра можуть підпалити. Що робити в такій ситуації
-
А конкретнее
-
t.me/ManitobaLife Краще писати сюди про таке.
-
прийшов із роботи і побачив таку картину. хто зробив це ніхто не бачив
-
Дякую
-
Ні, думаю це перше місце куди б я зверталась в подібній ситуації
-
Думаешь они виновны?
-
Ну перше що спадає на думку це поліція
-
Чесно кажучи коли писала повідомлення не думала, що треба уточнювати, що перше що б я ЗРОБИЛА - це звернулась до поліції, а не підозрювала їх 🤣🤣🤣🤣 але ок. Бачу що і автор зрозумів так само
-
Ну а смысл. Тут на поножовщину могут 2-3 часа ехать. А на облитый краской флаг...да и за предмет ценностью 10-20 долларов план перехват точно организовывать не будут
21 Jan 2023, 23:31
168709/186809
25 minutes ago