Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ну действительно дорого Только на садик 1000$в месяц 😂
-
Трохи не коректне зауваження
-
Та слава богу, что я один Только что аж обрадовался 😂
-
Господи Зачем так придираться к каждому слову Я образно округлил 1000 не далеко от 800
-
Довольно обычная цена. В субсидированных 10, но ту субсидию ещё получить надо. И место в садике. Будете планировать семью – имейте в виду 😉
-
У вас трохи з математикою, 800 виходить.
-
Согласен посидеть с ребёнком за 20$? Весь день
-
Да Там куча
-
В делах я точно считаю ) А когда разговор ни о чем в группе, то мне не столь важны эти 2 сотни Я же говорю Образно сказал
-
Бачив вчора у safe way на Осборн. Багато
-
Хтось знає, де можна купити ПІОНИ?
-
На них держава бенефіти виділяє.
-
Нууу, ви тоді не дуже засмутитесь, якщо вам за роботу заплатять не 1000, а 800. Це ж не далеко 🤣
-
Так, 40$ день. Я не вважаю це дорогою ціною за ті послуги, що я надаю. В мене кожна дитина доглянута, в безпеці, завжди чимось зайнята (творчість, книжки, розвиваючі іграшки, групові ігри та заняття і т.п.), я дуже рідко включаю дітям мультфільми. Кожного дня гуляємо на вулиці, граємо, стрибаємо, робимо зарядку, вчимося новому. У мене будинок безпечний для дітей. Всі небезпечні речі заховані у шафах на замках. Під садок виділено більше 50% всього будинку. Різні ігри та іграшки постійно оновлюються. Додаткова страховка оформлена на дитячий садок. Працюю 9 годин на день без перерви. Коли дітей забирають, я ще перемивпю іграшки, мию підлогу, ванну кімнату, посуд. Готую завдання на наступний день Я вважаю це адекватною ціною за мою працю.
-
Закончим этот диалог) Хорошей ночи
-
Ладно Злой вы
-
Почему Мне скучно Решил пообщаться
-
В обычном садике муниципальном, все тоже самое, так еще старт работы в 7:30, удобно перед работой отводить. Стоит без всяких субсидий $200 в месяц, в 4 раза дешевле получается
-
Якщо ні про що, та не дуже важливо, то я не пишу зазвичай) раджу спробувати 😎
-
Питання у вільних місцях у цей садок, кількість дітей. +Харчування. Не всим підходить піцца та чіпси. Відношення стафу. Не всі згодні з тим, що якщо дитина десь впаде та щось розібє- на неї будуть тупо дивитися, поки ви не приїде. Та якщо не застібнуте взуття- то 50/50 що його допоможуть застібнуте бо вихователь "зайнята". Все дуже відносно, різні експіріенси.
21 Jan 2023, 23:31
169073/187135
39 minutes ago