Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Макияж хочешь сделать?
-
Ми живемо у вільній країні, залюбки допоможу вам
-
А парням можно?
-
Доброго здоров’я всім! Запрошуємо до нас на Top Cars Detailing! Втомлені від сервісу, який не виправдовує ваших очікувань? Ми розуміємо це почуття. Тому ми відкрили власний детейлінг, на якому можемо гарантувати якість і результату кожного нашого детейлінгу. 🚗 Top Cars Detailing Corp. - ваша нова домівка чистоти Вашого авто в місті Winnipeg! Для Вашої зручності ми розробили пакети послуг, які враховують стан забруднення вашого автомобіля, щоб забезпечити найкращий результат. 🌟 🤝Довірте свій автомобіль Top Cars Detailing Corp. і насолоджуйтеся бездоганним виглядом кожного дня! 📱За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 431 371 2989. 🌐 Більше інформації на нашому сайті TopCarsDetailing.ca 📍 Адреса: 1-333 Archibald street. Завжди раді бачити! 😊
-
Нагадаю. 2012 рік. 227 тис км. 6ступ. Механіка. Сейфті, клін тайтл. Технічно все добре. Ніяких проблем. 5200$ 3 комлекти коліс🤣
-
3! Комплекти! Коліс! 🥹
-
я стільки коліс не бачив навіть в магазинах коліс
-
Да, так вийшло...
-
Зима,лето, весна/осень. Всё верно.
-
Не, спс у меня есть
-
У меня есть. Отдам с машиной. За все $5100
-
А тут чисто летние бывают? Я недавно искала... Пришлось всесезон брать
-
Ага і діски різні🤣
-
три комплекти коліс - 5100. Авто у подарунок!
-
Жаль
-
Продам 2 квитки на на formula 1 в монреалі 9 червня фінал
-
Сдам комнату $550 м-ц Winnipeg Elgin Ave. Вопросы в личку
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
На місяць так трошки пропустила 😂 блін
-
Кайф) никак не могу глянуть Drive to survive
21 Jan 2023, 23:31
169485/186955
18 minutes ago