Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Меня напугали,что аэропорт большой и все не понятно. Сюда в Виннипег летели через Калгари. В Торонто ещё ни разу не была. Это мне в посольство нужно
-
Аэропорт маленький очень , там все понятно
-
Он дразнит.
-
А почему после таможни вызывать такси?
-
Рассчитываю на то,что спрошу у сотрудников аэропорта в случае чего,как добраться до нужного терминала
-
Там не страшно и все написано большими буквами. Моя мама-пенсионерка практически без английского совершает переход между гейтами Пирсона два раза в год. Т-т-т пока успешно.
-
Мне аж поехать куда-то захотелось. Но нет, бюджет на этот год кончился.
-
Спасибо 🌷 я ещё собралась в музей пойти Ага, и ещё ночевать в отеле придётся.
-
Поничка, соберись с духом и не нервничай заранее. Смотри по знакам, не потеряешься.
-
Здравствуйте Кто-нибудь недавно приезжали в Канаду с видом на жительство в Германии и вернулся в германия ?
-
Если у вас оформлен §24 в Германии, то он действует после выезда еще 6 месяцев. Нам так сказали в миграционке Германии
-
Так ей доместик нужен. Он не такой и большой
-
Андрію, голосніше, бо ми вас не чуємо!
-
Я з 3 гейту до 1 їхала поїздом😂
-
Пірсон? Маленький?
-
Он там есть???? Что-то мы всегда ножками.
-
Упси 😀
-
народ , будет движуха в асинибойне 15 го числа????
-
Друзі, всім привіт! Кому потрібен досвідчений майстер по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків всіх існуючих брендів та моделей, звертайтеся до Ярослава😊🛠👨🔧 Більше 12 років досвіду роботи в сервісному центрі. Ремонт виконує як простий - по типу заміни дисплея, акумулятора, так і складний - BGA пайку. В наявності запчастини від брендів Apple і Samsung (акумулятори, дисплеї та дрібні комплектуючі), виконує заміну компонентів Apple без помилки❗️ Має професійне обладнання (мікроскоп, нижній підігрів, програматори, хірургічні паяльні станції, повітряні паяльні станції, плотер, який вирізає гідрогелієву плівку під будь-який існуючий девайс і багато іншого). Вирішує нестандартні задачі і завжди виконує свою роботу на високому рівні. Діагностика безкоштовна❗️ В місцевих сервісах ця послуга коштує близько 50$❌ Кому що потрібно, звертайтесь, адекватний прайс!✅ Не соромтесь запитувати все, що вас цікавить, з радістю допоможе! Всім добра!🥰☀️
-
всем привет 🐾🐈 Продам переноску для котика. Использовали ее 3-4 раза Покупали на Амазон 20$ Пишите в лс 🤗
21 Jan 2023, 23:31
169741/187937
about an hour ago