Winnipeg for Ukrainians - chat
-
🔫ПЕЙНТБОЛ В суботу 15 червня на 13:00 Плануємо зібрати 10-12 гравців Ціна з людини 62$ Ви отримаєте: -зброю, маску, 400 кульок, та комбінезон Бажано одягатися в штани та щось з рукавами щоб не так боляче було при попаданні,( синяків не буде😅) можливо змінний одяг щоб назад не їхати в брудному, за 5$ вони надають броню, та докупити набої можна в любий момент, вони мають шухляди для зберігання одягу Якщо немає авто ті хто на автівці зможе забрати інших по дорозі) Я буду бронювати гру так що кошти можете надсилати мені За одно я куплю води та принесу свій термо холодильник) Хто буде будь ласка киньте + мені в лс [email protected] Адреса maps.app.goo.gl/vuBbhgtWfdwaVBPQ7?g_st=it Сайт www.paintballparadise.com/
-
Так а на основании чего она выйдет на пенсию, стажа -то , видимо, нет
-
www.gov.mb.ca/fs/eia/55plus.html#:~:text=The%2055%20PLUS%20Program%2C%20a,return%20from%20the%20previous%20year.
-
У меня на обратно стороне eligible to supervise Значит могу тренировать , прикольно )
-
Відчуйте гострі відчуття від мосту, зануртеся в красу Канадського щита та відкрийте для себе багату історію цього регіону. www.uasm.ca/pinawa-bridge-channel-heritage-walk/
-
Пришлют чек. Повторно подавать не нужно
-
От 3-х лет с момента выдачи ву