Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую)))
-
У нас була схожа ситуація. Якщо цікавлять деталі, напишіть у приватні повідомлення.
-
Чи є тут хто-небудь, хто виїжджав до Європи з подовженим паспортом/паспортом дитини?
-
Ми везли з собою трьох дітей, свідоцтво про народження ніхто і не де не питав. В одної дитини був паспорт, а дві інші дитини були вписані у мій паспорт і туди ж вклеїні їх візи (прізвища у батьків і дітей однакові).
-
Доброго вечора. Є в когось табак до кальяну? Поїду заберу сьогодні
-
Запитайте у @iamanechkaaaa
-
Для кого? Дитячий чи для дорослих?
-
Добрий вечір. Шукаю україномовного інструктора з механікою, десь на кінець липня. Була б вдячна за інформацію
-
Я теж 🕊
-
Автомат самм їде Уого не треба "водити" Перш кілька годин права рука буде рефлекторно-судорожно шукати куліси коробки передач Потім це проходе
-
Та я взагалі пошуткував. Чого ви?🤣
-
Та там немає нічого важкого, також тут перший раз за автомат присів, кілька годин і все, головне пам'ятати що ліва нога вже відпочиває, права нога газ і тормоз, щоб нічого не переплутати
-
Ви маєте drivers instructor permit? Авто обладнане другою пелалю галмів на боці пасажира?
-
Ну, я, на жаль, автомат водити не вмію. Все життя на механіці, тому ось так
-
Я українець, мав авто на механиці. Сьогодні продав🤣
-
З цим важче. Ми возимо дітей у Штейнбах. Вони поки в дитячому в преміщенні, я плаваю на вулиці в дорослому.
-
У мене є відчуття, що такої фієричної комбінації опцій у Вінніпезі ви не знайдете Україномовних ще якось А ось щоб він мав механіку - це екстрім.... У будь якому випадку, успіхів у пошуку
-
Для дорослих
-
В якому районі міста?
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
21 Jan 2023, 23:31
170429/186903
about an hour ago