Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Та фирма что согласилась застраховать, берет процентов на 30 больше, сказали что вне Канады тоже считается страховым случаем. Но вы правы, скорей всего нужно внимательно прочитать стандартный договор для начала
-
Видимо, хотите им стать))) Ладно, я к вам не цепляюсь, я просто предупреждаю Не влазьте в это, это выкачка денег. Особенно если они предлагают вам ходить на какие-то го**мые тренинги
-
Друзі, всім привіт! Якщо вам потрібно організувати перевезення по місту Вінніпег, наша команда буде рада вам у цьому допомогти. Ми надаємо послуги доставки речей, меблів та будівельних матеріалів по місту Вінніпег, а також організовуємо квартирні переїзди. 📞 +1 431 588 25 68 Наші послуги: • Забираємо з готелю • Веземо в аеропорт • Квартирні переїзди 🏡✔️ • Перевезення матраців, диванів, меблів від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ • Доставка будівельних матеріалів 🏗️✔️ Швидка доставка в той самий день! Дізнайтесь більше про ціни: Напишіть нам за номером +1 431 588 25 68
-
ircc crisis form
-
1. Есть месячная плата за ведение счета ( checking account). У каждого банка есть несколько вариантов разных счетов - нужно выбрать что подходит. Изменить это легко в самом банке 2. У каждого банка или кредитной организации есть несколько вариантов кредитных карт. Есть платные 19-200 дол в год, есть бесплатные. Как правило кредитные карты магазинов - бесплатные. Просто надо внимательно поизучать и выбрать то что вам подходит. Если карта платная, то даже при "неиспользовании", приходится платить за саму карту
-
vm.tiktok.com/ZMrYxyo8u
-
Привет, кто отдыхал в Banff посоветуйте пожалуйста бюджетный вариант для ночёвки (кроме хостела).
-
Там есть campground, ночь там стоит около 20 долларов, можно спать в машине или в палатке
-
Кому нужны колодки под Avid\Sram?
-
reservation.pc.gc.ca/?_gl=1*8fngkc*_ga*MTA2NzQ0NjgzMC4xNzE4NzU1NjYz*_ga_PC690N3X7Z*MTcxODc1NTY2Mi4xLjAuMTcxODc1NTY2Mi4wLjAuMA..&_ga=2.153418683.269699813.1718755663-1067446830.1718755663
-
Дізнайтесь, скільки коштує застрахувати життя в Канаді. Сервіс PolicyMe дає можливість порахувати страховий тариф за кілька хвилин. Ви можете просто порахувати для себе та своєї сім'ї для інформації. Страхування життя дуже важливе, якщо у вас є в Канаді фінансово залежні від вас люди. Найдешевшим видом страхування життя є Term Life Insurance. Для прикладу: чоловік 33 років, який не палить, отримає захист на $100,000 за усього $11.19/місяць. Так, питання страхування не завжди є "приємною" темою, бо змушує задуматись про дуже важливі речі. За рік до Канади прибуло близько 200 тисяч українців, багато з яких поки точно не думали: "що буде, якщо щось станеться зі мною тут". А як що є діти? Хто подбає про них і головне - за які кошти.
-
Добрый вечер!) Вопрос к девушкам, есть ли в городе школа танцев? Буду благодарна за рекомендацию ) Всем добра🫶🏻
-
Доброго вечора. Хто подавався вже на новий ворк перміт після 31 березня? Під скажіть будь ласка як це зробити?
-
www.instagram.com/marta.dance_?igsh=MXV4ZmN2YWtocjhtNg==
-
Не, насколько знаю, зарегистрироваться в Резерв+ недостаточно