Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всем привет. Может кто посоветует, сталкивался, где можно дешево купить/заказать деревянный стеллаж, примерно 150-200см длина, 150 высота, чтоб разделить «гостиную»? В Икее жестко что по цене, что по качеству… Или хотя бы где можно дешево взять материал, инструмент на работе есть возможность позаимствовать
-
Мені так само казали.
-
Тоді може почекайте :)
-
Не могу понять вы прикалываетесь или серьёзно это говорите? Люди пропадают по разным причинам в любом городе и в любой стране. То что к незнакомым людям нельзя садиться в машину, это всем понятно. Тут в наше время и к знакомым не всегда безопасно может быть, а уж к незнакомым тем более.
-
Вітаю. Мені в immigration centre казали що не треба чекати результатів, як тільки проходите мед огляд (той що за 90 днів має бути), то відразу подаватися на open work permit (зняття обмежень)
-
мабудь так, я спробую
-
Вітаю! Мене звати Мар’яна , недавно приїхала у прекрасне місто Вінніпег .Я перукар- універсал із досвідом роботи понад 10років. Постійно розвиваюся у своїй професії , підвищення кваліфікації , семінари, майстер класи, онлайн навчання, безперервна практика. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 Надаю перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Грудень! Працюю : З вівторка -суботу 10:00-18:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
То мені не чекати на жодні документи і можна подаватися на зняття обмежень з цими документами?
-
так i в мене, зараз спробую це загрузити
-
Але мені їх дали у лікарні, нічого на почту не приходило
-
дякую, а ми все ждемо 🤦😆
-
Так, там фото моє, що вони робили перед тестами
-
Боже, аж кушать на ночь глядя захотелось😭
-
це тi бумажки де це фото ваше э?