Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привет люди кто пользуется винпасом это скидка на автобус я сделал в прошлом году вопрос:а нужно продлять дисконт или можно второй год пользоваться со скидкой?
-
Друзі, всім привіт! Якщо вам потрібно організувати перевезення по місту Вінніпег, наша команда буде рада вам у цьому допомогти. Ми надаємо послуги доставки речей, меблів та будівельних матеріалів по місту Вінніпег, а також організовуємо квартирні переїзди. 📞 +1 431 588 25 68 Наші послуги: • Забираємо з готелю • Веземо в аеропорт • Квартирні переїзди 🏡✔️ • Перевезення матраців, диванів, меблів від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ • Доставка будівельних матеріалів 🏗️✔️ Швидка доставка в той самий день! Дізнайтесь більше про ціни: Напишіть нам за номером +1 431 588 25 68
-
Ага
-
Щодо забрати не знаю але витратити в магазині точно можете
-
У мене є ідея як вам вивести ці гроші Ідете в Канадську шину купляєте подарункову карту і платити не всю суму а списуєте з цієї бонусної карти І все і потім заправляєте машину на ці кошти або вертайтеся з чеком магазин і кажете що ви хочете повернути подарункову картку щоб вони повернули вам гроші назад
-
Немає за що: якщо ще якісь ідеї потрібно звертайтесь Допоможу
-
Ищем людей в нашу команду. Мы сотрудничаем с крупнейшими компаниями Канады, такими как BMO, Equitable, Blue Cross и т. д. Любой предыдущий опыт приветствуется, но не обязателен. Мы покажем вам и научим, как все делается, так что не бойтесь отсутствия опыта. Все, о чем я прошу, — это приверженность, а мы сделаем все остальное. Что мы делаем? Мы являемся мостом между компаниями и клиентом, представляем потребности и желания клиента, чтобы создать максимально подходящий продукт. Вы можете работать полный или неполный рабочий день в зависимости от того, сколько у вас времени. Если у вас возникнут дополнительные вопросы или разъяснения, напишите мне или ответьте на это сообщение, и давайте назначим подходящую встречу в офисе.
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg