Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ще чіпси з паприкою 🤤
-
Дом тихий, спокойный.
-
С 1 серпня здається окрема кімната в 2bedroom квартирі за адресою 351 Daly street North. $658 + Electricity. В ціну входить интернет, вода, опалення. Спокійне місце, поруч зупинки автобусів 60,66,18,16. Laundry in the basement. Pet friends.
-
Я пишу из опыта аренды авто там по страховке, 45 в день😆😆
-
Дивно, мені каже що $90+
-
🌄 Вирушайте у подорож до Тандер-Бей! Ліси, гори та водоспади навколо мальовничого міста біля озера Верхнє чекають на вас. Справжня перлина регіону – Сплячий Велетень, з вершини якого відкривається захоплюючий вид на околиці. Приєднуйтеся до нас у цій пригоді та підкоріть вершину Сплячого Велетня! 📅 Дата: на цих вихідних. 🔔 Залишилось лише 1 місце! Не пропустіть шанс створити незабутні спогади!
-
Добрий вечір,не підкажете куди можна звернутись без запису до стоматолога ,дитині 8 років ,болить зуб
-
Сейчас высокий сезон - поэтому дороже.
-
Перед тим як брати авто в рент, варто купити в MPI Rental Car top up inshurance та відмовитись від додаткового страхування в компанії що дає авто в рент
-
ВНИМАНИЕ!!!Нашей школе нужен волонтер. Если у вас есть ребенок до 7 класса, и вы соглашаетесь на волонтерство, то можете привести вашего ребенка к нам в лагерь без оплаты
-
знаю від 36
-
Попробуйте позвонить им рано с утра - у них есть несколько локаций по городу и в каждой есть несколько врачей. Наверняка смогут принять как экстренный случай. www.lifesmiles.ca/site/contact-winnipeg-grant-park-mall-dentist
-
Safeway
-
А який саме Safeway?
-
Підскажіть де можна купити лейс з крабом
-
теж спитаю - а де можна знайти Чорного хлiбу, в якомусь Бейкерi може, який буд хоч трохи схож на Укр чи Европейський якись )
-
Підкажіть де можна купити алюмінієву каструлю
-
У фрешко на пембіні є, в холодильниках, також в єврофуд
-
В Добромаркете есть Бородинский, как наш только цена кажется долларов 7-8
-
www.facebook.com/share/p/sr1gwHb62ihCpjbo/
21 Jan 2023, 23:31
173055/187854
12 minutes ago