Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Потому что это интернеты
-
Я деколи, часом, на якусь частку секунди, бува, подумую... що людям із почуттям гумору рівня "вам в Польшу, там заплатят" треба інколи видавати бан 🤭 Суто для виховання нормального почуття гумору. Але потім я розумію, що це просто інтернети - і видихаю)
-
Не треба провокувати срачі на тему війни.
-
Це був жарт (звісно, не рівня "паєхать в Польшу", мені не сягнути таких висот)))
-
Ти не в курсі. То не так як ти збирав в Польщі малину на роботі і тобі не заплатили. Тут є опція не просто купити в суперсторі, а поїхати на ферму, назбирати свіжої полуниці/малини і купити її. Така опція багато де в Європі і тут є. Але ж ти думаєш що якщо ти малину збирав за гроші то всі так роблять))))
-
Первый пункт в списке это 1. Не шутить про список тем на которые нельзя шутить
-
О тепер можна об'явити весь список. Бо як кажу що в Канаді важко і роботи немає то кажуть я лох і не знаю англійської. А як вчора шеф прийшов і питає чому я в Європу їду то я йому пояснив за зарплати ціни на продукти і за лікарів які болт забили на малечу на майже півтора роки і так і не потрапили до лікаря. Але ж зараз прийдуть адепти Канади і Вінніпегу і скажуть що я не правий і взагалі ухилянт
-
maps.app.goo.gl/D4PvbgzK5vfxTujf8
-
До свидания 🤷♂️