Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Мы на бикония бич были ,в целом не плохо,людей мало,но где-то рядом нудисты,и вчера ну просто какой-то капец был,голые мужчины мимо проходили,нам то ничего но вот если с ребенком ехать,то не очень. И хочется новые места увидеть))но если ехать на природу то как же оставить хвостатого дома
-
Гранд бич ист . Тоже очень много места. Но когда мы были, вода была очень грязная. Даже собаку не хочется купать
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Мой фаворит Виннипег бич. Вдоль человеческого пляжа можно гулять по набережной. Много места на травке. Много столиков. Набережная очень длинная и чистая. Если смотреть на озеро, той пляж для животных идти направо. До конца набережной и дальше немного. Там люди семьями отдыхают. Можно брать стульчики и покрывала. Этот пляж тоже очень длинный, можно пройти дальше. В воде прям у берега немного камешки, но сразу потом начинается коса (отмель) с чистым дном
-
Я думаю не пожалеете, мы много где были, но это место, куда бы я вернулась в первую очередь. Там в центре поселка городская бесплатная парковка, прям на перекрестке. Но пройти немного, пол переулка
-
А когда выходишь с пляжа ближе к пляжу для животных, то там слева на углу кафе с очень вкусным и большим мороженым. Нереально вкусное ореховое😉
-
Добрі люди для лівого повороту на зелене світло висуваються на перехрестя перериваючи 3/4 першої смуги руху з лівого боку, тримають колеса прямо, й там чекають щоб було безпечно повернуи... Потім звільняють перехрестя коли це є безпечним На road test інструктор би почав вас підганяти за очикування на стоп смузі на зелене світло світлофора (ви маєте просунутися на перехрестя) Це був би assistance та uato-fail на тесті В реальному житті - за це штраф не дають
-
Привіт! Сьогодні додаємо 4 попси на вибір при замовленні великого сету суші. Оберіть один з пʼяти готових сетів на свій смак, або складіть свій. Замовляйте на сайті sushipoint.ca або за номером 204-2956304 (пікап, доставка або замовлення столиків). 238 Portage Ave
-
Привіт Хтось десь бачив Крекер цибулевий на продаж?:)
-
Дай знати якщо знайдеш я також його шукаю🙏🏻
-
ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗️ чоловік та батько потребує допомоги! Я, дружина Недобой Михайла Петровича, військовослужбовеця 32 бригади, з великим болем у серці прошу всіх небайдужих про допомогу,на лікування та реабілітацію мого чоловіка який отримав поранення під час бойового завдання, в наслідок арт обстрілу втратив третю частину руки. 5168240501159619 Недобой Наталія
-
Доброго ранку. В мене неповсягденне питання. Чи хтось стикався з поверненням коштів від WestJet коли скасували рейс? Поділіться своїм досвідом, будь ласка.
-
Аналогичный вопрос: есть матрас Кинг сайз - не знаю куда его вывезти.